HAKLAPPAR

Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter som matchar din sökning ""
Skriv in minst två tecken för att göra en sökning

HAKLAPPAR

En av de allra mest värdefulla barnprodukterna är haklappen. Vore det inte för den hade man lika gärna kunnat säga upp sig från sitt jobb och tvätta kläder på heltid. Även om haklappen inte förskonar kläderna till 100 %, är skillnaden haklappen gör guld värd. Dessutom har många haklappar en ficka som fångar upp matrester, så att man slipper spendera onödigt lång tid på att krypa omkring på golvet för att samlat upp matrester.

Här hittar du flera olika haklappar i olika material, färger och former. Haklapparna är lätta att tvätta av.

Förkläde för barn

På den här sidan hittar du bland annat förkläden för barn i olika färger och mönster. Dessa förkläden är perfekta för bakstunden, när barnen hjälper mamma och pappa i köket, för mat- och pysselstunden. Dessa förkläden är smutsavvisande och superlätta att torka av. Våra förkläden från populära Bambino räcker ner till knäna och passar barn från 2 år. Förklädets längd går att justera så att det kan användas en längre tid. Just dessa förkläden går att tvätta i maskin. Förklädena har dessutom en ficka på magen där man kan förvara allt från pennor till knyckt kakdeg. Spana in det otroligt charmiga djungeltemat med elefanter, giraffer och lejon.

Långärmad haklapp

Känner du att den klassiska haklappen är otillräcklig? Är ditt barn i en tidig “äta-själv”-fas? I så fall kan en långärmad haklapp komma väl till pass. Med en långärmad haklapp får mage såväl som ärmar ett bra skydd mot kladd och matrester. Bland annat erbjuder vi långärmade haklappar från Bambino. Dessa haklappar har ett justerbart kardborrefäste i nacken och på magen finns en stor ficka som hjälper till med att fånga upp spill. De är producerade av bomull och har en smutsavvisande yta som enkelt kan torkas av. Kan maskintvättas. Perfekt att ha med sig när man ska iväg, då haklappen lätt kan vikas ihop.