Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Libresse Ultra Thin Long, Always Classic Standard, pasante, Bio-Oil, intimtvål

Spara pengar på det mest nödvändiga

Av Madelen Rosengren
Du har väl inte missat att du kan spara pengar på hygienartiklar hos oss? Kolla in vårt sortiment och klicka hem vad du behöver!

Visst är det ju ett nödvändigt ont, de där hygienprodukterna. Och dyra är de ju också och går åt i en rasande fart! Därför känns det schysst att man kan passa på att klicka hem vad man behöver till ett billigare pris, samtidigt som man kan skämma bort sig själv med annat. :)


Hygienartiklar

Den där tiden i månaden? Lugn, vi har vad du behöver! Hos oss hittar du några av de mest kända märkena, såsom Always, Libresse, Tampax och O.B., och det finns både billiga bindor, trosskydd och tamponger att välja bland. Till exempel Always Ultra Normal Plus med vingar som vunnit tester tack vare sin absorberingsförmåga och torrhet. Välj mellan bindor som passar dag- och nattetid, tamponger med eller utan applikator samt trosskydd med eller utan doft. Valet är ditt! Utöver att du köper billiga bindor, billiga tamponger och billiga trosskydd hos oss på Luxplus är det extra smidigt att du får det levererat.

En annan produkt jag räknar till hygienavdelningen är deo. Kanske brukar du använda matbutikens finest, eller är det deodorant från samma märke som din parfym som gäller? Kolla efter i vårt sortiment, vi har mycket att välja bland både vad gäller billigt deospray, billigt deostick och billig roll-ondeo från många olika märken. Kanske hittar du någon ny sort att testa. :)


Intimproduker

När det kommer till intimprodukter är det sätt smart att vara noga med vad man väljer. Därför är märket Intima värt att se närmre på. Intima intimtvål innehåller inte konserveringsmedel, parabener, parfym eller färgämnen, och den har ett lågt pH-värde på 4 som inte stör den naturliga balansen i de nedre regionerna. 

Från Intima finns också intimservetter som är perfekta att ha med sig i väskan. De är precis som tvålen vänliga mot huden och kroppens ph-balans, och de ger en fräsch känsla utan att du behöver använda vatten. De är till exempel perfekta när vid mens, när man är på resande fot eller på festival. En stor fördel är att intimservetterna kan spolas ner i toaletten utan att orsaka stopp! :)

Ett annat tips är intimgelen, också från Intima. Här har du en kräm som återfuktar och som funkar perfekt som glidmedel. 


Kondomer, ägglossningstest och graviditetstest - När man vill ha kontroll 

Försöker ni bli gravida? Eller vill du för allt i världen se till så att du inte blir gravid? Klicka hem Clearblue ägglossningstest och graviditetstest från Pasante så har du full kontroll över situationen. Alternativt är det kondomsortimentet du ska se närmre på. Vi säljer billiga kondomer i både flerpack och kondomer om två stycken - passar perfekt i handväskan. ;) Komplettera med massageolja från Gucci och gel som förhöjer känsligheten från Durex och du har en helkväll framför dig. :) 


Slipp celluliter med Bio-Oil

Vill du bekämpa dina celluliter så erbjuder vi en rad olika krämer som hjälper dig på vägen. Till exempel Bio-Oil som är en av de mest omtalade och populära produkterna världen över. Bio-Oil sägs även hjälpa mot fula ärr, torr hud och pigmentförändringar, och det kan ju vara fint med en multiprodukt på badrumshyllan, eller hur? Jag vill också nämna att Anti Cellulite Micro-Actif Cream från ledande varumärket Roc är en av våra bästsäljare när det gäller apelsinhudsbekämpning.


Rakning och vaxning - Billiga rakblad från Gillette mest populärt

Är det bara jag, eller är det fler som vill köpa Venus Embrace Sensitive Set från Gillette för att få väskan? Ser ut att vara en perfekt clutch att ha en partykväll ju! Eller åtminstone som en riktigt läcker necessär... :) I vårt sortiment hittar du massor med billiga rakhyvlar från Gillette såväl som billiga rakblad från Gillette för män och kvinnor. 

I vilket fall hoppas jag inte att det har undgått dig att du kan inhandla diverse rak- och vaxprodukter via Luxplus. Det finns massor av produkter att välja på, och jag tänkte peka ut ett par särskilda som kan vara värda att ha koll på.

En perfekt produkt att ha i sin ägo är Venus Snap Embrace från Gillette. Rakhyveln har oerhört bra format och är därför perfekt att ha med i necessären, eller rent av handväskan om det skulle vara så. Ett annat tips är raklöddret från EOS med granatäpple- och hallondoft - helt plötsligt blev det här momentet betydligt mycket roligare. 

Efter rakning eller vaxning kan det vara en bra idé att ta hand om huden. Därför vill jag tipsa om after shave-krämen Bikini Bliss från Avoyd som hjälper huden att återhämta sig så du slipper röda utslag, sveda och irritation. Likaså måste du ha koll på ShaveSafe, ett danskt märke som hyllats oerhört i hemlandet för sina antibakteriella egenskaper. Givetvis köper du ShaveSafe billigt hos oss!


Välkommen till Luxplus