Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PASANTE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PASANTE

Pasante

Pasante är ett brittiskt varumärke som säljer billiga kondomer, billigt glidmedel och billiga graviditetstest. Pasantes vision är enkel: säkert sex utan kompromiss på njutningen. Pasante är det största oberoende kondommärket på den brittiska marknaden. För att undgå den där tråkiga kompromissen som innebär att säkert sex blir lite tråkigare, jobbar Pasante mycket med texturer, smaker, dofter och stimulanshöjande - allt för att introducera nya, spännande nyanser i ditt sexliv. Pasante ser alltså till att du och din partner kan skydda er och njuta maximalt vid samlag. Slipp oroa er för oönskade graviditeter och sjukdomar. Pasantes graviditetstest ger kvinnan möjligheten att undersöka om hon är gravid på ett enkelt och smidigt sätt.

KONDOMER, GLIDMEDEL OCH GRAVIDITETSTEST FRÅN PASANTE

Pasante har ett heltäckande sortiment inom preventivmedel och säljer flera kondomer i alla storlekar, tjocklekar och texturer. Rätt storlek och textur gör sexet säkrare och sexigare. Pasante har självlysande kondomer, knottriga kondomer, kondomer med fokus på stimulans m.m. De säljer även kondomer med olika dofter smaker, bland annat Pasante jordgubbskondomer och kondomer med tropisk smak. I Pasantes sortiment finns helt enkelt kondomer som passar alla. Med dessa kondomer blir sexet mer spännande. En bonus är ju att det blir säkrare också!

Känn dig trygg vid sex med kondomer och preventivmedel från Pasante. Gör sexet roligare med glidmedel från Pasante. Glidmedelt Pasante Silky TLC Lube är inte spermiedödande, men ger däremot, precis som produktnamnet antyder, en silkeslen, sensuell känsla som tar ditt sex till nästa nivå.

PASANTE BILLIGT

För att du ska kunna ha extra säkert sex är alla kondomer från Pasante kvalitets- och säkerhetsmärkta med CE-märkning, och uppnår därmed internationella kvalitetsstandarder. Är du ute efter att köpa billiga preventivmedel som är både säkra och stimulerande ska du titta på Pasantes sortiment. Vi har på den här sidan samlat vårt utbud av Pasantes sexiga och spännande produkter. För att maximera din njutning, har vi sett till att ha riktigt låga priser på dessa produkter.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.