Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Så här stärker du din inre skönhet

Så här stärker du din inre skönhet

Av Camilla Svensson
Det är viktigt att ta hand om sin hud och sitt hår med bra yttre vård, men vi måste också komma ihåg den inre skönheten. Läs med här.

Vi spenderar ofta mycket tid och pengar på att vårda vår yttre skönhet. Vi letar efter de bästa hudvårdsprodukterna, experimenterar med smink och söker den perfekta hårvårdsrutinen för att få vårt yttre att lysa. Men vad sägs om att vårda vår inre skönhet?

Att ge kärlek och omsorg åt vårt inre välmående är lika viktigt som att ha en felfri hud eller vackert hår. I den här artikeln kommer vi att utforska vikten av att vårda din "inre skönhet" och dela praktiska tips om hur du kan integrera det i din dagliga rutin.


Skönhet börjar inifrån

Vi har hört det förr: Skönhet börjar inifrån. Det är inte bara en tom fras. Faktum är att din livsstil, kost och mentala välmående direkt påverkar hur du ser ut. När du vårda din inre skönhet uppnår du inte bara en förbättring av ditt utseende, utan också en stärkelse av ditt totala välmående.

Att vårda din inre skönhet är nyckeln till en frisk och strålande hud. Det handlar om att ta tid för att vårda dig själv både inifrån och utifrån. När du gör det kommer din yttre skönhet naturligt att stråla igenom, och du kommer att utstråla självförtroende och positivitet. Så kom ihåg att alltid vårda din inre skönhet - det är den sanna hemligheten bakom ultimat skönhet.


Stärk din hud inifrån med en hälsosam kost

En hälsosam kost är avgörande för att vårda din inre skönhet. Se till att inkludera massor av färska frukter, grönsaker, magert protein och nyttiga fetter på din tallrik. Dessa livsmedel är fulla av antioxidanter, vitaminer och mineraler som din hud, ditt hår och dina naglar behöver. Och kom ihåg att dricka mycket vatten för att hålla dig hydrerad - nyckeln till en strålande hud.

Kosttillskott

Wellexir Glow Pure Collagen

Wellexir Glow Pure Collagen är ett målinriktat kosttillskott, skapat med syftet att förbättra hudens, hårets och naglarnas hälsa.

Kosttillskottet innehåller hydrolyserat kollagen, en form av kollagen som har brutits ner till mindre molekyler, vilket gör det lättare för kroppen att absorbera.

Det stärker hudens elasticitet, ökar fuktigheten, minskar synliga fina linjer och rynkor och främjar samtidigt styrkan i hår och naglar.

Wellexir

Glow Pure Collagen

Köp nu


Energidryck

Gerimax Energy To Go Kiwi & Combava

Gerimax Energy To Go Kiwi & Combava är dina läckra små energi-elixirer. Smaka den uppfriskande kombinationen av kiwi och combava medan de levererar en kraftfull boost av vitaminer, mineraler och naturliga extrakt.

Optimera din mentala och fysiska prestation med dessa energidrycker och ta med dem vart din aktiva livsstil leder dig.

Gerimax

Energy To Go Kiwi & Combava

Köp nu


Kosttillskott

BAK Skincare Probiotic Skin Supplement

BAK Skincare Probiotic Skin Supplement

BAK Skincare's Probiotic Skin Supplement är din nyckel till inre skönhet. Den kombinerar probiotika och A-vitamin för att främja en frisk hud och stärka immunförsvaret. Magsyratåliga kapslar säkerställer probiotikans effektivitet i tarmarna.

Med 10 miljarder CFU per kapsel från noggrant utvalda bakteriestammar är det din dagliga skönhetsglans.

BAK Skincare

Probiotic Skin Supplement

Köp nu


Rörelse och inre skönhet

Att träna regelbundet är inte bara nyckeln till fysisk hälsa, det spelar också en avgörande roll för att främja inre skönhet. Genom fysisk aktivitet förbättras blodcirkulationen, vilket ger huden en hälsosam glöd och ökar produktionen av kollagen, som stärker hudens elasticitet och strålning. 

Dessutom minskar träning stressnivåerna genom att frigöra endorfiner, som inte bara bekämpar stress utan också bidrar till att förbättra ditt humör och ge en känsla av välbefinnande. Det är som om din inre skönhetsljus strålar ut när du är i balans.

Nyckeln är att hitta en träningsrutin du älskar, oavsett om det är yoga för att hitta inre frid, dans för att uttrycka dig själv eller styrketräning för att bygga styrka och självförtroende. Oavsett vad du väljer kan träning vara ett kraftfullt verktyg för att uppnå både fysisk och inre skönhet. Så kom ut och hitta den träningsform som passar dig bäst och låt den skapa harmoni i din hälsoresa.

Mental hälsa och skönhet

Det är inte bara hudvårdsprodukter och smink som kan hjälpa dig att stråla. Din mentala hälsa är en nyckelkomponent i din skönhetsrutin eftersom den kan påverka din hud och din åldrandeprocess.

Stress och negativa tankar kan lämna spår på din hud och påskynda tecken på åldrande. Den goda nyheten är att du kan ta steg för att vårda din mentala hälsa och därmed förbättra ditt utseende. Meditation, yoga eller mindfulness-övningar är kraftfulla verktyg för att minska stressnivåerna och skapa en hälsosam inre balans.

När du prioriterar din mentala hälsa kan du uppleva att din hud ser friskare och mer strålande ut. Så ge dig själv tid att vårda både ditt sinne och din kropp, och låt det speglas i din naturliga skönhet. Det är skönhet som strålar både utifrån och inifrån.

Läs också: Reset Sunday - Få en bra start på veckan


Den ökande populariteten av skönhetskosttillskott

I takt med att vårt samhälle lägger allt större vikt vid hälsa och välbefinnande har skönhetskosttillskott fått en ökande popularitet. Dessa kosttillskott lovar att förvandla ditt utseende både inifrån och ut, och det har fångat allas uppmärksamhet. De erbjuder ett bekvämt sätt att berika din kost med näringsämnen som sägs förbättra hudens, hårets och naglarnas hälsa och skönhet. 

Denna trend har ytterligare drivits av sociala medier och kändisinflytande, som lyfter fram de fantastiska resultaten och skapar en kultur som hyllar både inre och yttre skönhet som en sammanhängande enhet. Skönhetskosttillskott har förändrat sättet vi ser på skönhetsvård och erbjuder en holistisk approach för att uppnå det önskade utseendet. Med deras ökande popularitet verkar det som om skönhet inte bara handlar om de produkter du använder på din hud, utan också om vad du intar för att vårda den inifrån.


Vi guidar till de bästa skönhetsprodukterna för inre välmående

Förutom en hälsosam kost och mental välmående kan du också dra nytta av skönhetsprodukter som är utformade för att vårda din inre skönhet. Kosttillskott som kollagen, biotin och antioxidanter kan stärka ditt hår, din hud och dina naglar. Se till att välja högkvalitativa produkter för bästa resultat.

Fler produkter fokuserar på att förbättra skönheten inifrån genom att tillföra extra vård till hud, hår och naglar. Vi delar våra bästa skönhetsprodukter här så att du kan låta dig inspireras:

Tillskott för din hud

Flera av "inre skönhet" -produkterna för huden innehåller kollagen, ett protein som naturligt finns i vår kropp. När vi åldras minskar mängden kollagen i vår hud, vilket resulterar i förlust av fasthet och elasticitet. Kroppens produktion av kollagen kan förbättras genom kosten, genom att inkludera livsmedel som kött, fisk och röda grönsaker som rödbetor och röda äpplen, eller genom att ta kollagen som kosttillskott.

Det är värt att notera att kollagen kan stavas både med "c" och "k", så om du ser det stavat som "collagen" på vissa ställen är det samma väsentliga komponent.

Kollagenpulver

Vild Nord Collagen Gold

Collagen GOLD från det danska märket Vild Nord är den ultimata smakneutrala kollagenupplevelsen. Blanda den enkelt i din morgonkaffe eller en uppfriskande smoothie för en bekväm metod att öka ditt kollagenintag. Den är baserad på vildfångad torsk och innehåller pulveriserade acerolabär, en källa till C-vitamin som stöder hud- och benvård. Viltfångad tång bidrar med jod för normal hudvård.

Ge din skönhet och välmående en boost med Collagen GOLD.

Vild Nord

Collagen Gold

Köp nu


Kollagen i tablettform

Longo Collagen

Longo Collagen är en populär kosttillskottsserie som levereras som hydrolyserat kollagenprotein i pulverform.

Denna produkt syftar till att förbättra hudens fasthet, elasticitet och minska synliga åldringstecken som rynkor. Den kan enkelt blandas i drycker eller livsmedel och bidrar till en friskare hud, starkare naglar och mer livfullt hår vid regelbundet intag.

Longo Collagen är din väg till en ungdomlig och strålande utstrålning.

Longo

Collagen

Köp nu


Vitaminer i tabletform

Smuuk Skin PuresSkin

Smuuk Skin's PureSkin tabletter revitaliserar din hud och lämnar den fräsch och ungdomlig.

Dessa tabletter är rika på viktiga vitaminer som B, C, D och E, samt essentiella mineraler som magnesium och zink, som stöder hudens hälsa. Med en generös mängd av 180 tabletter för 90 dagars användning ska de förvaras säkert utom räckhåll för barn och skyddas mot överdriven värme och direkt solljus.

Om du är gravid rekommenderas det att du konsulterar din läkare innan du börjar ta dem.

Smuuk Skin

PureSkin

Köp nu


Tillskott för ditt hår och dina naglar

Hårprodukter är något som tar upp mycket utrymme på många badrumshyllor, men en möjlighet är också att ge håret ett tillskott av vitaminer inifrån. Vi har samlat några kosttillskott som är riktade mot ditt hår här:

Tuggvitaminer

VitaYummy Hair & Nails Vitamins

VitaYummy Hair & Nails är de läckra hallonvitalvitaminerna som alla vill ha. De är fulla av vitaminer A, B, C, D och E samt mineralerna zink, selen och jod. Toppa kransekakan med 5 000 µg biotin, den essentiella ingrediensen för vackert hår och naglar.

Naturliga färgämnen, veganska och helt fria från konstgjorda smaker, sötade med naturliga sötningsmedel - en smakupplevelse i en klass för sig.

VitaYummy

Hair & Nails Vitamins

Köp nu


Tuggvitaminer

SugarBearHair Hair Vitamins

SugarBearHair tuggummi är det idealiska vegetariska kosttillskottet, enkelt att ta och lämpligt för alla hårtyper, oavsett kön. Deras noggrant sammansatta formel inkluderar en omfattande hårvitaminkomplex som innehåller biotin, folsyra och C-vitamin.

Dessa näringsämnen arbetar tillsammans för att upprätthålla normal hälsa och funktion av hår, hud och naglar. SugarBearHair's läckra tuggummi gör det enkelt att stärka din utseende och välmående.

SugarBearHair

Hair Vitamins

Köp nu


Vitaminer i tablettform

Vitabalans Biotin Strong Hair & Nail

Vitabalans Biotin Strong Hair & Nail är ett skräddarsytt kosttillskott, rikt på biotin, det oumbärliga B-vitaminet för hälsosamt hår och naglar. Biotin främjar produktionen av keratin, nyckelproteinet för hår- och nagelhälsa. Zink och selen är också inkluderade för extra styrka.

Dessa enkla tabletter är perfekta för daglig användning och ger en hälsoboost till ditt hår och dina naglar, både i styrka och utseende.

Vitabalans

Biotin Strong Hair & Nail

Köp nu


Vitaminer i tablettform

Berthelsen

Berthelsen's Silky Beauty kosttillskott är skapat för dem som söker optimal hudvård. Detta kosttillskott kombinerar sex örter som främjar hudkvaliteten och upprätthåller en hälsosam fuktbalans.

Dessa örter fungerar också som ett skydd mot skadliga UV-strålar och stress. Genom daglig intag av två veganska tabletter tillsammans med vatten kan du uppnå en jämn och silkeslen hud.

Varje flaska innehåller 90 tabletter som ger långvarig vård för din hud.

Berthelsen

Silky Beauty

Köp nu


Tillskott för din solbränna

När du ska ut och känna solens strålar på sommaren eller på din semester är det viktigt att ha solskyddsmedel i klar åtanke: Skugga, solhatt och solskyddsmedel med rätt faktor.

Och så kan du komplettera med ett vitamintillskott. Vi har hittat tre. Kom ihåg att ingen av dessa kosttillskott fungerar som självbrunare eller skyddar mot solens strålar.

Tuggvitaminer

VitaYummy Tan & Glow Vitamins

VitaYummy's Tan & Glow vitaminer är din biljett till en naturlig solbränna året runt. Dessa läckra tuggvitaminer är fulla av betakaroten och gurkmeja, vilket ger din hud den eftertraktade sommarglöden och ökar skyddet mot solbränna. Dessutom hjälper de till att absorbera D-vitamin från solens strålar och innehåller också lutein, viktiga vitaminer och mineraler för en frisk och strålande hud samt cellförnyelse.

Dessa glutenfria och veganska vitaminer passar olika kostvanor. Ge din hud den strålande glöd den förtjänar med VitaYummy.

VitaYummy

Tan & Glow Vitamins

Köp nu


Tuggvitaminer

Beauty Bear Skin Vitamins

Beauty Bear Skin Vitamins är dina läckra vitamin-gummies med uppfriskande hallonsmak, skapade för att väcka din hud med glöd och elasticitet.

Denna närande tillskott kombinerar 12 vitaminer, mineraler och viktiga näringsämnen som ceramider, A-vitamin och zink för en strålande hud. Beauty Bear är veganska, naturligt färgade och smakfulla, tillverkade av fruktfibrer (pektin) utan användning av gelatin. Djurvänligt och praktiskt med 60 stycken per förpackning.

Unna din hud kärlek från Beauty Bear.

Beauty Bear

Skin Vitamins

Köp nu


Vitaminer i tablettform

Natur Drogeriet Skin Care

Natur Drogeriet Skin Care är din nyckel till strålande hud.

Denna kosttillskott kombinerar noggrant utvalda naturliga ingredienser, inklusive C-vitaminrik nyponpulver, hudvänlig zink och fuktgivande havtorn. Den artificiella tillsatsfria formeln är idealisk för vegetarianer och veganer.

Vård din hud med kärlek.

Natur Drogeriet

Skin Care

Köp nu


De 5 bästa tipsen för att öka din inre skönhet


1). Njut av naturen

Prioritera tid i naturen för att lugna ditt nervsystem och stärka ditt välmående. Naturen har visat sig ha en gynnsam effekt på vårt sinne, så ta en skogspromenad, koppla av vid vattnet eller prova vinterbadning. Det kan låta lite ovanligt, men det fungerar.

2). Skäm bort dig själv med ett härligt bad

Oavsett om du föredrar ett varmt badkar eller en uppfriskande dusch, ta dig tid att njuta av det fullt ut. Stäng ute världen, doppa hela huvudet under vattnet och tillåt dig själv att fördjupa dig i egna tankar och njutning.

3). Prioritera daglig hudvård

Ta bara fem minuter om dagen för att vårda din hud ordentligt. Rengör din hud på morgonen och kvällen genom att massera in en effektiv rengöringsprodukt i huden och ta bort dagens eller nattens påverkan noggrant.

4). Rulla dig till mer inre lugn

Använd en ansiktsrulle som en del av din kvällsrutin. Det kan hjälpa till att lugna ditt nervsystem, särskilt om du känner dig stressad eller orolig. Applicera rullen på rengjord hud och överväg att använda en närande olja.

5). Skäm bort dig själv med omvårdnad

Inre skönhet handlar om självvård. Gör något bra för dig själv genom att smörja in kroppen med en härlig kroppsolja efter badet, njut av en närande ansiktsmask eller unna dig det som känns bra och uppfriskande för dig. När du tar hand om dig själv känner du dig mer avslappnad och strålande.

Välkommen till Luxplus