Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Redken Color Extend, Tresemmé Keratin Smooth, Natural World Coconut, Joico Body

Få mer schampo för pengarna

Av Madelen Rosengren
Du har väl inte missat att du kan spara pengar på att köpa dina favoritschampon och -balsam i stora förpackningar? Få mer för pengarna!

Har du någonsin funderat över hur mycket schampo man får för pengarna, i synnerhet om man handlar dyra frisörschampon? Eller hur snabbt schampot går åt när man köpt de vanliga flaskstorlekarna på 200 till 300 ml? Personligen gör jag slut på mina balsamflaskor långt före jag tar slut på schampot, vilket är ytterst irriterande! Så när jag kikade igenom balsamsortimentet på Luxplus kom jag på lösningen på mitt problem - det är ju bara till att köpa större balsamflaska. :)

Bland de större förpackningarna hittar du många av de mest populära varumärkena vad gäller schampo och balsam, och en del av dem kan du klicka hem till samma pris, om inte billigare (!) som marknadspriset på ett frisörschampo på 300 ml. 

Kolla in utbudet, köp hem och få extra mycket för pengarna. :)


Schampo på 500 ml

Den här storleken är snäppet ovanför vad jag vill mena är standardstorleken. I den här storleken hittar du välgörande schampon från till exempel Paul Mitchell, schampo från L’Oréal Professionnel, schampo från Joico, Natural World och Urtekram. 500 ml är en ganska behändig storlek trots att de är lite större än de "vanligt". Hur mycket plats schampot tar upp är ju också en aspekt man måste ta i beräkning, men som sagt tycker jag att schampo och balsam på 500 ml utan problem ger dig de extra millilitrarna utan att ta upp halva golvet i duschen. 


Schampo på 750 ml

Flertalet av sorterna med schampo från Tigi samt balsam kan du köpa i förpackningar på 750 ml. Vissa av sorterna kan du köpa som duoförpackningar vilket gör det ännu mer smidigt! Till exempel finns många av de oerhört väldoftande Bed Head-schampona tillgängliga. De är definitivt värda att lägga ett extra öga på om du tycker om schampon som doftar gott! 

Du kan också köpa schampo i den här storleken från märken som L’Oréal Professionnel, KMS California, schampo från Tresemme med fler.


Schampo på 1 liter

Vill du göra ett riktigt bra klipp ska du se närmre på den här kategorin. Här får du väldigt mycket schampo och balsam för pengarna! Du hittar bland annat stora delar av det eftertraktade sortimentet av schampo från Joico på 1000 ml, såväl som bland annat schampon från Redken, Matrix, schampo från Kérastase, Milkshake, schampo från Schwarzkopf, Urtekram och Osmo. 

Efter jag kläckt idén om att köpa större förpackning på schmapo och balsam förra veckan, och när jag väl bestämt mig för vilket märke och vilka egenskaper jag skulle skämma bort mitt hår med, föll valet på Redken All Soft Shampoo, Redken All Soft Heavy Cream och Redken All Soft Conditioner. Både schampot och balsamet köpte jag i 1000 ml-flaskor, och här hade jag ju helst velat ha schampot i en förpackning på 750 ml för att kunna matcha min konsumtion perfekt. Men, vem är jag att komma och klaga när jag gjort ett sådant prisvärt klipp och produkterna ger mig ett helt fantastiskt resultat! :)

Välkommen till Luxplus