Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

Joico SNART PÅ LAGER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

JOICO

Joico

Joico är ett av världens största frisörmärken, och har funnits på marknaden sedan 1875 Sara Jones grundade märket i USA. Sara Jones hade mer än 30 års erfarenhet inom frisörbranschen och tog sin kunskap och vision och skapade ett frisörmärke som vunnit mark i stora delar av världen. Joico tror på att enbart skapa kvalitetsprodukter som verkligen gör skillnad för ditt hår, och med hårprodukter från Joico innehåller en speciell formula som är utformad för att vårda hårstrået från rot till topp. Företaget jobbar även miljövänligt och testar inte sina produkter på djur. Joico erbjuder produkter för alla hårtyper.

Några av de populära serierna från Joico är Body Luxe, Color Endure, Moisture Recovery, Daily Care och K-Pak. Produkterna har vunnit flera priser för de effekter de har på olika hårtyper. Bli inte förvånad om du stöter på Joico på hyllan hos de mest populära och välrenommerade frisörsalongerna runt om i världen.

Joico hårprodukter billigt

Produkter från Joico är uppdelade i speciella serier vilket gör det lätt för dig att hitta just den produkten ditt hår är i behov av. Varför inte prova den gröna serien, Joico Body Luxe. Produkterna ger håret extra mycket styrka och volym. Den röda serien, Joico Color Endure är utvecklad för färgat hår och förhindrar färgförlust och framhäver intensiteten i din hårfärg. Serien i guld, K-Pak, är en serie i kurform för kemiskt, skadat eller stressat hår som vunnit priser för sina vårdande egenskaper. Joico K-Pak återuppbygger, skyddar och ger styrka till ditt hår och kan varmt rekommenderas för att återfå ett vackert hår. Har du tunt eller livlöst hår passar denna serie dig perfekt. Kort och gott hittar du utöver schampo och balsam även Joico värmeskydd, mousse, hårspray, hårolja, hårinpackningar och mer där till. Joico har ett brett sortiment med både vårdande hårprodukter och stylingprodukter, och det finns mycket att välja på så att du lätt hittar just vad ditt hår har behov av.

Joico stylingprodukter

Joico stylingserie, Joico Style and Finish är en produktserie som innehåller professionella frisörprodukter såsom vax, styling gel och hårsprayer. Joico stylingprodukter är i världsklass och erbjuder dig det där lilla extra. Vill du ha kvalitet och hårstylingprodukter som håller vad de lovar, vänd dig till Joico. Märket har produkter för alla hårtyper.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.