Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TRESEMMÉ

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TRESEMMÉ

Tresemmé

Tresemmé erbjuder hårprodukter med frisörkvalitet men till ett överkomligt pris. Om ditt hår saknar antingen fukt eller volym, eller om du vill bevara färgen på ditt färgade hår, har Tresemme ett brett sortiment med schampo, balsam och stylingprodukter att välja på. Tresemmé startade sin hårvårdsproduktion redan 1947 och har sedan dess blivit en världssuccé inom hårvård. Från starten såldes Tresemmés hårprodukter enbart hos professionella frisörsalonger, men de många Tresemme produkterna blev snabbt så populära att de spred sig till dagligvarubutiker över hela världen. Idag är Tresemmé hårvårdsmärket du ska vända dig till om du vill ha lyxig och professionell hårvård till ett bra pris.

TRESEMMÉ PRODUKTER

Tresemmé har skapat schampo, balsam, hårspray, hårolja, hårmousse, torrschampo, hårkurer, värmeskydd, hårstylingprodukter och mycket annat som kännetecknas av de unika, vårdande ingredienserna som verkar optimalt för håret, och som kan få även det torraste håret att få ny energi och bli blankt igen.

Bland de populära produktserierna från Tresemmé hittar du produkter som till exempel Tresemme Heat Defence, Oleo Radiance med en unik blandning av salongoljor som mjukgör och återfuktar håret, Tresemme Perfectly Undone, Tresemme 24 Hour Body, Keratin Smooth, Salon Finish och flera andra.

Många av produkterna från Tresemmé går att få i små praktiska resestorlekar på 100 ml. Med sådana Tresemme Travelsize produkter har du en perfekt storlek på dina hårvårdsfavoriter att ha med i resväskan, handväskan eller i träningsväskan.

TRESEMMÉ BILLIG LYX

De speciella, vårdande ingredienserna i Tresemmés hårvårdsprodukter har en snabbverkande effekt på håret som redan efter en kort tids användning blir markant mycket mjukare, smidigare och blankare. Med hårvård från Tresemmé är det slut med torrt hår och slitna och kluvna toppar. Tresemmé är synonymt med hårvård, shampoo, balsam och mycket mer som gör din hårrutin till ett rent nöje. Därutöver har experterna bakom Tresemmé valt ut särskiljande doftnoter. Tressemes hårvård är därför också en ljuvlig doftupplevelse som understryker känslan av välbefinnande och lyx.

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Tresemmé-produkter. Här hittar du allt från schampo och balsam till hårmousse och hårspray. Bäst av allt är att du kan hitta den Tresemmé-produkt du söker till ett hårresande lågt pris. Billig lyx helt enkelt.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.