Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

IDENTO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

IDENTO

Idento

Danska Idento etablerades 1989 och säljer primärt egna produkter inom munhygien, som tandtråd, tandpetare, tandrensare och framför allt ett av Danmarks mest populära läppbalsam Idento Lip Naturel.

Idento läppbalsam

Identos läppbalsam är framställda av de bästa råvarorna och finns i olika former och nyanser. Läppbalsamen innehåller varken parabener eller konserveringsmedel. Något som är unikt med Identos läppbalsam är att de innehåller aloe vera, E-vitamin och oljor från växtriket, såsom solrosolja. Dessa ingredienser är några av de bästa för att förhindra torra och spruckna läppar. Läppbalsamen har även UV-filter som skyddar mot uttorkning när du är ute i solen.

Idento tandtråd

Identos vision är att vara den främsta leverantören av munhygienprodukter. Deras unika kombination av tandtråd och tandpetare har varit en bästsäljare sedan 1990, vilket gjort Idento marknadsledande i Danmark och kända internationellt. Denna variant av tandtråd har dessutom blivit rekommenderad av många tandläkare och tandhygienister. Idento har genom att erbjuda sina produkter i färgstarka färger även vunnit barnens hjärtan, vilket gjort det enklare att få de minsta att ta hand om sin munhygien- och hälsa.

Billig tandtråd

På Luxplus.se har vi de redan nämnda och mycket populära läppbalsamen från Idento i olika nyanser. Det finns bland annat ett helt neutralt läppbalsam, ett som ger extra fukt och skydd när du är ute i solen, och ett läppbalsam som även fungerar som läppglans, då det ger en riktigt glansig och fin finish till dina läppar.

Vi har dessutom ett brett utbud av Identos tandpetare. Vi har olika sorter – bland annat en Y-formad, en Floss Triple String med tandtråd i båda ändar, och en Stick and Brush-variant. Tack vare den stora bredden hos Identos produkter är det bara en fråga om tycke och smak, och med våra fördelaktiga priser kan man utan problem prova sig fram till just den variant som passar en själv allra bäst. Få ordning på din munhygien med billig tandtråd från Idento.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.