STRUMPBYXOR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

STRUMPBYXOR

Strumpbyxor är för många ett måste i byrån. Detta utbredda underplagg bärs av människor världen över till klänning och kjol eller under en längre tröja eller tunika, både till vardag och fest. De första strumpbyxorna som vi känner dem idag kom ut på marknaden 1956 och blev en jättesuccé, mycket tack vare att man äntligen slapp bära obekväma strumpebandshållare och gördlar. Sedan dess har strumpbyxor aldrig gått ur mode – än idag är de klassiska nylonstrumpbyxorna ett fast inslag i nästan varje kvinnas garderob, eftersom de är både bekväma, värmande och ger en elegant touch till din look.

Vilken tjocklek man föredrar i sina strumpbyxor kan variera beroende på vilket tillfälle och outfit de ska bäras till av rent estetiska skäl, eller beroende på årstid och temperatur. Tjockleken i strumpbyxor varierar beroende på trådens vikt och mäts i denier, förkortat “den”. Många bär tjocka och värmande strumpbyxor även under årets kalla månader, vilket möjliggör att bära fina klänningar och kjolar utan att behöva frysa. Här på sidan finns strumpbyxor i många olika tjocklekar, så att du kan hitta strumpbyxor till varje tillfälle.

Billiga strumpbyxor till dam

På Luxplus.se kan du hitta ett stort utbud av billiga strumpbyxor till dam. Vi har damstrumpbyxor i en mängd olika tjocklekar, färgnyanser och modeller. Söker du klassiska, svarta strumpbyxor till en elegant och stilren look? Eller kanske beigefärgade strumpbyxor i lårhöjd? Passa på att fylla på lådorna med billiga strumpbyxor, så att du aldrig behöver gå utan. Alla våra billiga strumpbyxor till dam är trots de snälla priserna av hög kvalitet som det inte går maskor i direkt.

Strumpbyxor online

Plötsligt står du utan strumpbyxor – det har kanske gått maskor i alla dina par, eller så är de helt enkelt spårlöst försvunna. Vi känner alla igen den tråkiga känslan att behöva ta sig till en klädaffär enbart för att köpa nya strumpbyxor. Klicka hem dina strumpbyxor online här på Luxplus istället; det är billigt, smidigt och går snabbt, så att du slipper springa på stan och spendera onödigt mycket pengar på strumpbyxor.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK