KLOCKOR

Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter som matchar din sökning ""
Skriv in minst två tecken för att göra en sökning

KLOCKOR

Att ha en klocka på armen är för många en självklarhet. Inte bara för att kunna ha koll på tiden men också som en snygg detalj som kompletter stilen. Eftersom vi eftersträvar att tillgodose allt som kan göra dig snyggare har vi även klockor i vårt sortiment. Oavsett om du är ute efter herrklockor eller damklockor hittar du här ett urval av snygga armbandsur i olika stilar som är väl värda att kolla in! Detta är sidan för dig som är ute efter billiga klockor att komplettera din look med.

Billiga klockor och armbandsur

Här på Luxplus har vi samlat alla våra exklusiva och billiga klockor till herrar och damer på ett och samma ställe. Det du kan välja mellan är stilrena klockor till billigt pris året runt så att du inte behöver vänta på att det ska bli rea. I dagsläget erbjuder vi billiga armbandsur från svenska märket Daniel Wellington, ett märke som explosionsartat har tagit sig in på marknaden och som inspirerat andra märken att starta tillverkning av klockor.

Billiga klockor från Daniel Wellington

Det som kännetecknar både damklockorna och herrklockorna från Daniel Wellington är den klassiska designen. I sortimentet finns en klocka för varje tillfälle, men alltid med den typiska minimalistiska och eleganta stilen som märket gjort sig känt för. Har du fastnat för stilen kan du nu klicka hem din egen klocka från Daniel Wellington både billigt och smidigt.

Du kan också välja mellan klockor som har urtavlor med detaljer i silver, guld och roseguld, med svart urtavla eller vit urtavla. Därtill kan du välja mellan flera olika armband på din klocka från Daniel Wellington, en av fördelarna med just dessa armbandsur. Klockarmbanden på armbandsuren från Daniel Wellington är antingen gjorda i äkta läder, mesh eller så kallade NATO-band, så det finns ett brett urval att välja mellan.

Daniel Wellington klockor till herr finns i storleken 40 mm som klär en mans handled alldeles utmärkt. Daniel Wellington klockor till dam i sin tur har en storlek på 36 mm. Oavsett vilken stil du siktar på idag kan du vara säker på att du hittar billiga klockor och armbandsur på denna sida, bland annat från populära Daniel Wellington.