MOBILSKAL OCH MOBILTILLBEHÖR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MOBILSKAL OCH MOBILTILLBEHÖR

På den här sidan har vi samlat alla våra snygga, smidiga och funktionella mobilskal samt andra tillbehör till din smartphone. Här hittar du bland annat mobilskal till din iPhone från välkända märken.

Billiga mobilskal till din iPhone från välkända varumärken

Vilket skal ska du då ha? Har du tittat igenom sidan och bestämt dig för något? Det är, precis som du säkert märker, inte så lätt att välja vilket man vill ha. Det finns helt enkelt så mycket att välja på. Mobilen är ju en av de sakerna vi håller i allra mest, och då vill man ju att det ska bli bra.

Ett stort utbud innebär också att du har möjlighet att göra din telefon unik och personlig. Uttryck din personlighet, ändra skal efter humör och årstid, eller något helt annat. Så pass personligt kan det nämligen bli med vårt stora utbud och våra låga priser.

I vårt utbud finns billiga mobilskal och mindre billiga mobilskal. Våra mindre billiga mobilskal är så pass rabatterade, att du fortfarande sparar en bra slant. Hitta ditt skal bland våra många färgglada, blommiga och mönstrade mobilskal. Om färg och mönster inte är din grej, har vi naturligtvis också ett stort utbud av neutrala och enfärgade mobilskal. Vi har dessutom smarta och trendiga plånboksfodral för din smartphone. Med dessa plånboksfodral håller du enkelt reda på dina kort samtidigt som din mobil får ett effektivt skydd. Många av dessa skal har även förvaring för mynt och sedlar. Hur smidigt som helst!

Billiga mobiltillbehör

På den här sidan har vi ju inte enbart mobilskal, utan en hel del andra roliga mobiltillbehör. Vi har bland annat adaptrar, laddare, pansarglas m.m. Vi har allt det där man behöver men som man kanske inte vill lägga så mycket pengar på. Därför har vi gjort det så billigt som möjligt, så du har råd att köpa en extra laddare och extra mobilskal för att skydda din telefon.