Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DUO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DUO LIM

DUO

DUO är världens bäst säljande franslim för lösögonfransar. Limmet har funnits i över 60 år och har kommit att bli känt som det absolut bästa franslimmet på marknaden, så naturligtvis har vi DUO i vårt sortiment. Här på Luxplus hittar du DUO-limmet till riktigt bra priser – varför betala mer än nödvändigt?

DUO franslim

DUO franslim har som sagt funnits på marknaden i över 60 år. Det var för 40 år sedan, på 70-talet, som DUO verkligen slog igenom med dunder och brak, efter att filmstjärnor och andra kändisar började använda lösögonfransar. Många av dem avslöjade anledningen till att deras lösögonfransar kunde sitta så bra under långa filminspelningar och galakvällar: DUO franslim var hemligheten! Försäljningen sköt i höjden, och sedan dess har DUOs framgångar avlöst varandra år efter år.

Här på sidan hittar du allt du kan tänkas behöva av DUO franslim – svart, vitt eller transparent lim? Lim för individuella fransar eller för hela fransrader? Valet är ditt, och DUO garanterar dig ett perfekt och långvarigt resultat.

DUO franslim är vattenfast

Oavsett vilken variant du väljer kan du vara säker på att DUO franslim är vattenfast. Det är en av anledningarna till att fransarna håller så länge när du använder ett DUO-lim. Trots att många konkurrenter tagit efter och försökt göra sina franslim lika hållbara är det försvinnande få – om ens någon – som kan mäta sig med DUO. Vattenfast franslim är trots allt något DUO har ett flera decennier långt försprång med, vilket har gjort att man alltid legat steget före med att utveckla och förbättra sin formula.

DUO ögonfranslim billigt

Hos Luxplus hittar du DUO ögonfranslim riktigt billigt jämfört med många av konkurrenterna. Detta möjliggör för dig att få Hollywoodfransar till festliga tillfällen utan att det ska kosta en förmögenhet. Vårt unika medlemskoncept gör att vi kan pressa priserna på tusentals högkvalitativa märkesvaror, så bli medlem idag och köp DUO ögonfranslim billigt. Som medlem får du dessutom fri frakt på alla dina ordrar.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.