Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

EYLURE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

EYLURE

Eylure

Eylure tog redan 1947 fram den första moderna lösögonfransen som vi känner den idag. I den amerikanska efterkrigstidens blomstrande ungdomskultur blev synen på skönhet reviderad – nu handlade det om att sticka ut och visa välmående, festglädje och framtidsoptimism. Detta tog de Hollywoodbaserade bröderna Eric och David Aylott fasta på. Bröderna var några av Hollywoods populäraste makeupartister, anlitade både till filminspelningar och av filmstjärnorna privat. Sedan dess Eylure vuxit och lyckats bibehålla sin position som en av de ledande utvecklarna av högkvalitativa lösögonfransar.

Eylure lösögonfransar

Varför Eylure lösögonfransar lyckats växa i popularitet sedan fyrtiotalet beror på kombinationen av deras otroligt breda sortiment och höga kvalitet. Du kan vara säker på att hitta Eylure lösögonfransar som passar varje tillfälle du kan tänka dig. För en smart businesslook eller en lite mer avslappnad festlook finns det mängder med sofistikerade typer av Eylure lösögonfransar, såväl som för den mest dramatiska Hollywoodstjärnelooken du kan tänka dig. Det är alltså ingen slump att Eylure lösögonfransar använts av såväl ledande affärskvinnor som på filmpremiärer i över sjuttio år.

Alla Eylure lösögonfransar kommer med franslim, och du är alltid garanterad att fransarna sitter säkert i minst 15 timmar. Det är lösögonfransar av hög kvalitet!

Eylure ögonbrynsskugga

Eylure är fullt medvetna om den enorma skillnad en komplett ögonlook gör för din färdiga make. Därför har man även tagit fram en rad olika ögonbrynsprodukter av samma höga kvalitet som fransarna. Här på Luxplus hittar du till exempel Eylure ögonbrynsskugga i olika färgnyanser. Eylure ögonbrynsskugga möjliggör för dig att styla dina ögonbryn precis som du vill ha dem för kvällen, och är därför ett perfekt alternativ till permanent färgning och plockning som du senare kanske ångrar. Eylure ögonbrynsskugga är vattenfast och långtidshållbar, så att din ögonbrynslook håller för hela kvällens och nattens äventyr.

Din bästa Eylure-återförsäljare

Vi kan med stolthet säga att vi är våra medlemmars bästa Eylure-återförsäljare. Våra medlemspriser är svårslagna, så du kan spara stora pengar genom att välja Luxplus som din Eylure-återförsäljare. Varför inte unna dig flera Eylure-produkter för olika tillfällen när det är så billigt?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.