Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MJÖL, GRYN OCH LINSER

På den här sidan hittar du mjöl, gryn och linser till bra priser. Här hittar du allt från ekologiska chiafrön till naturläkemedel från populära populära Husk. I vårt sortiment hittar du välkända märken, såsom danska Urtekram, Maizena och Uncle Ben’s. För dig som är glutenintolerant har vi ett flertal alternativ till vanligt vetemjöl, t.ex. ekologiskt mandelmjöl och kokosfibermjöl.

Ekologiska och glutenfria livsmedel

Om du uppskattar ekologiska produkter, bör du uppmärksamma Urtekram. Hela Urtekrams sortiment är miljövänligt och ekologiskt. När du köper en produkt, såsom en bröd- eller grötmix, frön, mandelmjöl, dinkelflingor eller loppfröskal, från Urtekram, är du garanterad en bra ekologisk produkt som är skapad med omtanke för djur, natur och miljö. Urtekram erbjuder ett flertal produkter för dig som är glutenintolerant.

Linser är nyttigt och gott

Linser är både nyttigt och gott. Om tiden är knappt är linser också ett bra val. Linser behöver nämligen inte blötläggas innan. Det är bara koka och sen är det klart. Linser har ett högt protein- och fiberinnehåll. Linser har en rad olika hälsofördelar. De hjälper bland annat till med att förebygga förstoppning och bygga upp din muskulatur.

Frön är nyttigt och gott

Här hittar du även massor av frön, t.ex. quinoa-, chia- och linfrön. Frön har en renande funktion då de hjälper till med att ta bort slaggprodukt. Därtill är frön sprängfyllda med fibrer som hjälper till med att hålla ordning på din mage . Quinoa är en uppskattad kolhydratskälla för glutenintoleranta. Quinoa är rikt på vitamin B9 som är viktigt för hjärt- och kärlhälsan. Många fröer är dessutom oerhört proteinrika, såsom chiafrön. Chiafrön har dessutom ett mycket högt omega 3-innehåll. Hos oss hittar du chiafrön från en rad olika tillverkare, bland annat miljömedvetna Earth Control.

Prova gärna någon av våra populära brödmixpåsar. Vi har bland annat paleobrödmix med cashewnötter. Denna mixpåse tillåter dig att baka bröd helt utan mjöl. Supergott och supernyttigt med hela 20 % protein, vilket är bra mycket mer än vad ett vanligt bröd brukar innehålla. Vi erbjuder även grötmixpåsar med smak av äppel/kanel och chia/kakao.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus