Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

URIAGE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

URIAGE

Uriage

Uriage är ett franskt hudvårdsmärke med över tjugo års erfarenhet av naturlig hudvård. De naturliga hudvårdsprodukterna från Uriage lever upp till alla stränga farmaceutiska standarder som finns, vilket är en av orsakerna till att Uriage är ett av de ledande märkena på den internationella marknaden för naturlig hudvård. Skippa onödiga kemikalier och tillsatser, och välj i stället naturlig hudvård från Uriage.

Uriage Thermal Spring Water

Det som gör Uriage produkter så särskilt är att deras produkter är baserat på termiskt källvatten från företagets egna källa i franska alperna. Detta mirakelvatten är patenterat under namnet Uriage Thermal Spring Water, som också går att köpa rent och fungerar ypperligt som t.ex. skonsam sminkborttagning. Uriage Thermal Spring Water lindrar irriterad hud tack vare det höga innehållet av kalcium- och magnesiumsalter. De många produkterna baserade på Uriage Thermal Spring Water återfuktar, lugnar och skyddar irriterad och känslig hud.

Naturlig hudvård från Uriage

Uriage har ett stort utbud av naturlig hudvård till hela familjen. Alla naturliga hudvårdsprodukter från Uriage är allergivänliga, non-comedogene (dvs. att det inte blockerar porer), parabenfria och med så låg koncentration av konserveringsmedel som bara möjligt. Allt för att Uriage hudvårdsprodukter ska kunna användas av alla i familjen, även dem med känslig och/eller irriterad hud.

Uriage sortiment av naturlig hudvård är väldigt brett – du hittar allt från ansiktstvätt, ansiktskrämer och ögonkrämer till läppbalsam, solkrämer och body lotions. Det finns produkter för att lindra irriterade områden till huden, såväl som rena skönhetsprodukter för att bevara den ungdomliga lystern i din hy. Alla produkter är naturligtvis baserade på Uriage Thermal Spring Water.

Uriage i Sverige

Trots att många önskat hudvård från Uriage i Sverige finns det fortfarande väldigt få återförsäljare i landet. Här på Luxplus lyssnar vi på våra medlemmars önskemål, och därför är vi nu stolta över att vara en av ytterst få återförsäljare av Uriage i Sverige. Unna dig och din familj naturlig hudvård av fransk kvalitet när den är som bäst, utan konstgjorda tillsatser. Om du ska välja ett hudvårdsmärke till hela familjen råder det inga tvivel om att Uriage är det optimala valet.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.