Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SANEX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SANEX SVERIGE

Sanex

Sanex hygienartiklar är otroligt populära världen över, men de är svåra att få tag på i Sverige. Efter våra medlemmars önskemål har vi därför sett till att få in Sanex i lager, så att alla ni Sanexälskare där ute kan beställa hem de populära produkterna snabbt, lätt och billigt!

Men vad är det som gör Sanex så populärt? Alla Sanex produkter är utvecklade med omtanke för att skydda och bevara hudens naturliga pH-balans. Sanex produkter produceras med betydligt färre konstgjorda kemikalier en många andra liknande produkter. Sanex expertis handlar särskilt om att ta stor hänsyn till hudens naturliga egenskaper under skapandet av varje produkt. Man använder seriös forskning för att förstå hur huden fungerar i minsta detalj, och man undersöker och analyserar huden för att hitta de perfekta kombinationerna av ingredienser. Varje Sanexprodukt är därmed resultat av många års forskning.

Sanex deodorant

Sanex var bland de första att introducera alkoholfri deodorant. Istället tog man resultatet av sin forskning och skapade deodoranter med så få konstgjorda och kemiska ingredienser som möjligt. På det viset ger Sanex deodoranter huden de bästa möjligheterna att utnyttja sitt eget försvar mot oönskade bakterier och luktbesvär. Det hela handlar om att respektera hudens naturliga bakteriflora, och detta har man lyckats väldigt bra med.

Särskilt när det gäller val av deodorant är det inte oväsentligt att bry sig om vad man använder. Huden i armhålan är extra tunn och ömtålig, och därför är det viktigt att din deodorant är skonsam samtidigt som den bekämpar svettlukt och håller armhålan torr under dagen. Du kan tryggt använda Sanex deodoranter även om du har väldigt ömtålig och lättirriterad hud. Om du använder Sanex deodorant med roll-on eller Sanex deospray är helt upp till dig – båda varianterna är lika skonsamma och effektiva.

Sanex duschgel

Sanex var även pionjärer inom tvålfri duschgel. Även Sanex duschgel är resultatet av många års forskning, där man valt ingredienser som stärker kroppens egna bakterieförsvar. Om du besväras av torr och irriterad hud, eller om du bara vill ha en så naturlig duschtvål som möjligt, är det därför ett bra val att byta till Sanex duschgel.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.