Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Graviditetstests

GRAVIDITETSTEST - FÅ SVAR MED DET SAMMA

Av kosmetiker Mai Hvass
Om du försöker bli gravid eller om du enbart vill få bekräftat att du inte är det, så erbjuder vi flera olika och lättanvända tester.

Om du försöker bli gravid eller enbart vill konstatera att du inte är det, så erbjuder vi här på sidan ett flertal effektiva tester som du enkelt  kan använda där hemma. Du få svar på bara ett par minuter.


HUR FUNGERAR ETT GRAVIDITETSTEST?

Ett graviditetstest kan avgöra om du är gravid eller inte genom att mäta graviditetshormonet hCG. Detta hormon kan mätas via urinen. Hormonet hCG bildas i en kvinnas moderkaka. Om testet tas för tidigt, eventuellt före den missade menstruationen, kan testet visa att du inte är gravid även om du är det. Det är därför viktigt att vara medveten om detta tidigt i förloppet om du misstänker att du är gravid.


HUR ANVÄNDS ETT GRAVIDITETSTEST? 

Det är bäst att genomföra sitt graviditetstest på morgonen. Då är nämligen koncentrationen av hCG-hormonet som högst. Om du har en cykel som sträcker sig mer än 28 dagar mellan menstruationer, är det bra att vänta med graviditetstestet tills den dag då du förväntas få din menstruation.

Den första dagen som din förväntade menstruation uteblir ska du ta ditt graviditetstest på morgonen. Att använda ett test är superlätt och det tar inte mer än några minuter innan du får ett svar. Allt du behöver göra är att ta bort det lilla locket på graviditetstestet, kissa på staven, sätta på locket igen och därefter vänta i 3 minuter. När de tre minuterna har gått kan du utläsa ditt resultat. Om du inte är gravid kommer det att finnas ett streck, och om du är gravid kommer två streck att visas i läsfältet.


VALMED - EN FAVORIT

Har du ännu inte hittat ett varumärket som har vunnit ditt fulla förtroende, kan vi varmt rekommendera ValMeds graviditetstest. Valmeds graviditetstest har blivit enriktig bästsäljare i grannlandet Danmark, dels på grund av det är hygieniskt och enkelt att ta testet, och dels på grund av testresultatet som är 99,7% säkert.

Här på Luxplus hittar du det som du behöver för att ta reda på om du är gravid eller inte på ett enkelt, hygieniskt och snabbt sätt.

Välkommen till Luxplus