EAU FRAICHE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

EAU FRAICHE

Det finns många olika varianter av parfym, såsom Eau de Parfume, Eau de Toilette, Eau de Cologne och Eau Fraiche. Om du inte är bekant med Eau Fraiche-varianten kan du lära dig med om denna doftvariant här nedan.

EAU FRAICHE KVINNOR FÖR KVINNOR

Eau Fraiche är en dofttyp för kvinnor i en helt egen klass. Denna dofttyp innehåller endast 1-3% doftoljor. Dessutom är Eau Fraiche baserad på olja och inte alkohol, som vi annars hittar i andra dofttyper. På grund av det låga innehållet av doftoljor är Eau Fraiche också en mycket lätt doftvariant, som kan jämföras med Eau de Cologne-varianten för män.

EAU FRAICHE - EN MILD PARFYMVARIANT

En Eau Fraiche-variant är perfekt för varma sommardagar där du inte vill ha en för tung doft i de höga temperaturerna. En Eau de Fraiche är också särskilt användbar på sommaren eftersom den innehåller just olja och inte alkohol, vilket är bättre för huden när den utsätts för sol. På så vis undviker du nämligen missfärgning av huden, som annars kan uppstå i samband med solning eller överdriven exponering för sol. Eau Fraiche är därför särskilt fördelaktigt under sommaren, men är också generellt mildare mot huden på grund av den låga koncentrationen av doftoljor. Utöver ovanstående ger parfymen huden näring samtidigt som den naturligtvis också sprider en behaglig väldoft.

Om du inte tål Eau de Toilette eller Eau de Parfume, kan en Eau Fraiche vara något som du bör överväga. Både för att Eau Fraiche, som tidigare nämnts, är oljebaserad, men också för att den ger en lättare och naturligare doft. Detta är också det självklara valet för dig som kan tycka att vanlig parfym är för vass och gärna vill ha något som är mer diskret.

Här på Luxplus kan du köpa väldoftande Eau Fraiche till överkomliga priser. Vi har både parfymer och deodoranter i den milda versionen av Eau Fraiche som du kan njuta av. Dofta gott året runt med Eau Fraiche. Vi har något för varje smak, stil och plånbok.