Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

EAU DE PARFUME

Eau de Parfume är en av kvinnans bästa accessoarer. Parfym som klassas som Eau de Parfume är av den finaste sorten, vilket beror på att koncentrationen av olja eller essens i förhållande till alkohol i parfymen är mycket hög i förhållande till de andra sorters damparfym. Vill du ha en parfym som håller hela dagen är det en Eau de Parfume du ska köpa. Oftast vet du att en parfym är en Eau de Parfume genom att det står EdP efter parfymens namn. Många dofter finns i flera varianter, så ibland är det just förkortningen EdP eller Eau de Parfum du ska titta efter för att vara säker på att hitta rätt koncentration på parfymen och så att du är säker på att den håller högsta kvalitet.

Eau de Parfum till kvinnor

Edp är alltså en förkortning för Eau de Parfum vilket signalerar att det är en parfym av hög kvalitet och som håller länge. En EdP håller i ca fem till tio timmar på huden och har en koncentration på mellan 13% till 20%. Hos Luxplus köper du billiga EdP damparfymer från flera av de största och mest populära märkena, och det är alltid äkta parfym. Vi säljer bland annat Eau de Parfum för kvinnor från de stora parfymhusen men även mindre märken som slagit sig in på parfymmarknaden, och du hittar alltid EdP billigt här på sidan.

Eau de Parfum som present

Att ge bort Eau de Parfum till kvinnor och tjejer brukar alltid vara uppskattat, och i vårt sortiment hittar du utöver ett väldigt brett sortiment med EdP parfymer även flera presentaskar som innehåller parfym med Eau de Parfum, deo, duschtvål eller bodylotion med samma doft som parfymen i gåvoasken. En present som alltid brukar uppskattas!

Superbilliga EdP parfymer till dam

Hos Luxplus är alla Eau de Parfum parfymer billiga och äkta. I vårt sortiment hittar du alla sorters Eau de Parfum, både söta och fruktiga parfymer, blommiga parfymer, orientaliska parfymer, träiga parfymer samt läderdoftande parfymer, gourmandparfym EdP, chypre EdP parfym och aromatiska Eau De parfum parfymer.

En Eau de Parfume kan köpas i flera storlekar, och hos oss hittar du både stora parfymflaskor och mindre såväl som Eau de Parfum miniparfymer. Likaså hittar du flera olika EdP som är limited edition parfymer, intense parfym och absolu parfym hos oss på Luxplus. Så nu vet du vart du ska vända dig när du ska köpa billig EdP parfym online!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus