EAU DE COLOGNE

Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter som matchar din sökning ""
Skriv in minst två tecken för att göra en sökning

EAU DE COLOGNE

Här på denna sida kan du hitta vårt urval av härliga Eau de Colgogne-dofter till kvinnor. EdC är mycket mild och lätt i doften och därför föredrar många att använda en EdC på sommaren. Du kan självklart använda den även på vintern om du inte vill dofta allt för mycket parfym. Du kan även välja att använda en EdC till vardags och en EdT eller EdP på kvällen, då man kanske vill dofta lite mer.

Vad är en Eau de Cologne?

Eau de Cologne, EdC, är ett franskt uttryck och betyder Kölnvatten, eftersom att man ursprungligen skapade många olika och naturliga dofter från alkohol i Köln. Doften eller doftvattnet innehåller oljor från citron, apelsin, bergamott, rosmarin och apelsinblommor.

Eau de Cologne innehåller bara 4-8 % doftoljor, också kallat aromatiska kopplingar. Den innehåller mindre doftoljor än Eau de Toilette, som innehåller 5-15 % och mindre än Eau de Parfum som innehåller 10-20 % aromatiska oljor. Den enda doften som är mildare än Eau de Cologne är after shave. En EdC håller ca 2-3 timmar på grund av dess milda koncentration av doftoljor. På grund av detta är det även billigare att köpa en Eau de Cologne i jämförelse med en EdT eller EdP. EdC förknippas ofta med något som män använder efter rakning istället för after shave. EdC till kvinnor är väldigt bra att använda om man vill ha en lättare och naturligare doft, som inte tar alltför mycket utrymme.

På Luxplus kan vi erbjuda Eau de Cologne till ett riktigt billigt pris. Hur mycket pengar du kan spara på dessa dofter är olika, men vi garanterar att du kommer spara pengar. Det finns helt enkelt några riktigt bra anledningar till att köpa en Eau de Cologne.

Vilken doft gillar du?

Här på denna sida kan du hitta en rad olika dofter som är Eau de Cologne och även från en rad olika varumärken. Dofterna sträcker sig från det fräscha och sportiga till det mer klassiska och sofistikerade. Dofterna har lätta noter av både doftande blommor, saftiga frukter och varma kryddor. Sandelträ, lavendel och citrus är några av de dofter du kan hitta i dessa produkter. Spara pengar och köp de lätta och väldoftande Eau de Cologne här på denna sida. Dessutom får du som medlem gratis frakt på alla dina beställningar och du får det levererat på bara några dagar.