Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DOVE HUDVÅRD

Dove

Dove är ett världskänd hudvårdsmärke som har gått i täten när det gäller att ändra vår syn på våra skönhetsideal och vår syn på våra egna och andras kroppar. Dove har därför även skapat fonden Self-Esteem Fund som har som sin mission att ge unga tjejer och kvinnor bättre självförtroende och få dem att älska sin egen kropp och skönhet - som den är. Dove är förespråkare för den naturliga kvinnokroppen och den naturliga skönheten. Med sina många hudvårdsprodukter har Dove skapat sig ett hudvårdsimperium som konstant tar fram nya och härliga doftvarianter och cremer till både ansikte och kropp.

Dove deo, Dove brun-utan-sol och mycket mer

Hudvård- och hårserierne från Dove är många, men en av de mesta kända är Dove Silk som är en hudvårdsserie bestående av deodorant, bodylotion, showergel, och bodywash. Dove Silk är skapad med extra fuktgivande ingredienser som mjukgör huden och ger en silkeslen doft. Utöver detta har vi den nyaste hudvårdsserien Dove DermaSpa som består av exklusiva hudvårdsprodukter från Dove och som ger den bästa spa-upplevelsen och välbefinnande till din kropp och hud. Dove DermaSpa innehåller produkter som kroppsolja, brun-utan-sol och kräm till kroppen.

Dove-tvål

Dove-tvål, med den fina lilla vita duvan på förpackningen, har förmodligen de allra flesta använt under sitt liv. Oavsett vilken variant du använder känner du igen den karaktäristiska, milda doften som finns i alla Dove-tvålar. Den klassiska doften av Dove-tvål tar fram varma och trygga minnen, och kanske är det en stor faktor till att den fortsätter användas, generation efter generation. Vi har ett stort utbud av Dove-tvål, så att du garanterat kan hitta den variant som tar fram just dina finaste minnen.

Köp Dove billigt hos Luxplus

Urvalet av Dove-produkter är stort och här på sidan hittar du allt från deodorant både som deospray och roll-on, body lotion, hårmask, shower gel, schampo, balsam, Dove tvål eller Dove brun-utan-sol så som den populära Dove Summerglow som är en vårdande bodylotion med brun-utan-sol effekt så du kan behålla din vackra sommarglöd långt in i den mörka vintern.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus