Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

Lyxiga julklappar

Lyxiga julklappar

Vill du skämma bort dig själv eller någon du tycker om med en extra lyxig julklapp? Då tycker vi att du ska kika närmare på den här sidan. Här har vi nämligen samlat våra bästa förslag på lyxiga julklappar både för honom och henne.

På den här sidan har vi samlat produkter som ligger lite högre i prisklass än de produkter som vi vanligtvis köper. Här hittar du till exempel salongsvärdiga hårschampon, presentaskar med hudvårdsprodukter, presentaskar med parfymer, presentaskar med groomingprodukter, stylingredskap, rakmaskiner och mycket mera. Med det högre priset kan du också vänta dig en kvalitet utöver det vanliga, unika ingredienser, nytänkande design och påhittiga funktioner.

Lyxig hudvård i julklapp

Många av oss tycker att delar av hudvårdsrutinen är ett lyxigt inslag i vardagen. En lyxig hudvårdsprodukt kan därför sätta lite extra guldkant på vardagen. På den här sidan har vi samlat hudvårdsprodukter från de något mer exklusiva varumärkena, såsom Dermalogica, Estée Lauder, Murad, Clarins, Lancester, Decleor, Elizabeth Arden med flera. Detta är varumärken som ligger i dermatologiska forskningens absoluta framkant. Enbart de bästa ingredienserna har använts för att framställa dessa exklusiva hudvårdsprodukter.

Skäm bort honom eller henne med en nattkräm eller presentask med hudvårdsprodukter från den här sidan. För den som uppskattar bra hudvård är detta ett säkert julklappskort.

Exklusiva presentaskar med parfym i julklapp

En parfym från ett exklusivt varumärke uppfattas i regel som något lyxigt. Vad som uppfattas som ännu mer lyxigt är samma parfym i en presentask tillsammans med andra produkter från det exklusiva märket. I dessa presentaskar får du vanligtvis en parfym och en deodorant, duschgel eller body lotion. Det är inte heller ovanligt att det medföljer en mindre, mer resvänlig parfym av samma sort. Dessa presentaskar är lika populära hos män som hos kvinnor, gammal som ung.

Hitta en presentask till “that special one” här på sidan. Vi erbjuder presentaskar från de största modehusen, däribland Chanel, Hermes, Gucci, Prada, Dolce & Gabbana, Dior, Yves Saint Laurent, Viktor & Rolf med flera.

Stylingverktyg i julklapp

Att vara hos frisören lämnar dig ofta med en lyxig känsla. Detta beror inte enbart på hur skicklig din frisör är, utan också de stylingverktyg som frisörer vanligtvis använder. Högkvalitativa stylingredskap är inte enbart effektiva och precisa, utan också skonsamma mot håret. Med rätt stylingverktyg kan du alltså uppnå den där lyxiga känslan i hemmet.

På den här sidan har vi samlat våra vassaste stylingredskap som kan nyttjas av både män och kvinnor. Här hittar du professionella produkter från bland annat Valera, Babyliss och GHD.

Rakknivar och rakapparater i julklapp

Här hittar männen även våra mest exklusiva rakapparater och rakknivar. Med dessa produkter kan du åstadkomma den där lyxiga känslan och det fläckfria resultatet som du får efter ett besök hos din favoritbarberare.

Hitta dina extra lyxiga presenter här på Luxplus. Här hittar du lyxiga julklappar till honom, henne och dig själv. Beställ redan idag och var säker på att den där lyxiga produkten finns redo under granen på julafton.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus