Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
partynaglar, opi, loreal nagellack, inspiration naglar, billig nagellack

Tips till helgen: läckra partynaglar

Av Lonni Sandbjerg
Glöm inte naglarna när du ska på fest! Kolla in dessa två schyssta nagellooks och följ den enkla step by step-guiden för partynaglar.

Partytime! Det härliga med fester är att allt glitter och glam i stora mängder är tillåtet och du kan gå all-in på allt som glimrar. 

Kläderna har valts ut, frisyren är planerad och allt till kvällens makeup är på plats i badrumsskåpet. Men du saknar kanske lite inspiration till naglarna? Jag har ett par förslag härunder som jag tror ni kommer gilla. Det tar inte lång tid och kräver inga proffsgrejer. 


Första nagellooken

Steg 1 

Starta med att ta bort rester av dina nagelband från naglarna så du får en jämn kant att förhålla dig till. Använd till exempel den lilla nagelbandssaxen från TRIM. 


Tips: Gör det efter duschen. Det kommer göra dina nagelband mjukare och mycket lättare att få bort. 


Steg 2

Fila naglarna så de ser vackra och välvårdade ut. Du kan eventuellt använda filen som finns i startkitet från Style & Grace Bubble Boutique Pamper Kit For Hands. Detta kit innehåller dessutom allt som du kan tänkas behöva för att ge dina händer en läcker manikyr där hemma. 


Steg 3 

Måla naglarna med Rimmels Glitter Bomb. Jag älskar att till och med själva flaskan skriker PARTY!

Du kan använda nagellacket med eller utan en annan färg under. Jag tycker personligen den är extra snygg om man använder ett rött eller svart nagellack som bas, och lägger glitterlacket från Rimmel ovanpå.

Enklare blir det alltså inte att lägga ett läckert nagellack som ger riktigt festliga naglar.


Tips: Använder du glitterlacket utan ett lack under kan du såklart ha det till en mer diskret vardagslook. Andra nagellooken

Till min andra favoritlook vad gäller partynaglar har jag använt nagellacket OPI - Wonderous Star

Ett fantastiskt all-roundlack med många möligheter. 


Steg 1 

Jag har först valt att lägga ett svart baslack som jag låter torka helt.


Steg 2

Så är det dags för glimmerlacket Wonderous Star från OPI.Tips: För att få mer glitter på naglarna ska du låta din lackpensel droppa av innan du lägger lacket på nageln. På det sättet undviker du överskottet av det klara lacket och får mer glitter kvar på borsten, och därmed naglarna. 

Välkommen till Luxplus