Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
PARABENFRIA PARFYMER FRÅN CLEAN

PARABENFRIA PARFYMER FRÅN CLEAN

Av beauty ekspert Camilla Klarskov
“Efter att i evigheter ha lekt med tanken att byta till en CLEAN-parfym, äger jag nu två stycken parfymer - och det är det bästa beslutet någonsin”.

Jag är nog ganska tråkig när det kommer till parfymer och dofter. Jag har nämligen använt samma Daisy-doft från Marc Jacobs i åratal. Jag kan faktiskt inte ens komma ihåg när jag senast ägde en annan parfym. Men efter att ha lekt med tanken att byta till en av CLEANs fantastiska dofter under en lång, lång tid, har jag nu blivit innehavare av 2 olika parfymer - och jag måste bara säga att detta är det bästa beauty-beslutet som jag har tagit i år!


CLEAN PARFYMER ÄR RENA DOFTER

CLEAN bygger på ett enkelt koncept: parfymer som enbart innehåller det absolut nödvändigaste för att skapa en god och hållbar doft - allt onödigt har exkluderats. Inget trams. Som namnet också antyder, är CLEAN inspirerat av renhet och tvål. Doftsortimentet genomsyras av en känsla av renhet, välbefinnande och friskhet. Detta är eau de parfume-dofter av absolut högsta kvalitet som varken upplevs som tunga eller överväldigande. Istället får du en lätt doft med en känsla av friskhet - och naturligtvis också renhet.

Det går naturligtvis inte att marknadsföra sig som ett rent varumärke utan att man faktiskt är det. Av denna anledning är CLEANS produkter - allt från parfymerna till deras emballage - framställda på ett hållbart vis. CLEAN-parfymerna är dessutom fria från parabener, sulfater, konstgjorda färgämnen, mineralolja och animaliska ingredienser. Ja tack!

Det är just den där rena och friska känslan som jag uppskattar. Och även om min nya Air och Rain har passat särskilt bra under de varma sommarmånaderna, upplever jag att dessa parfymer passar alla sammanhang och tillställningar just på grund av deras balanserade, stilrena och universala uttryck. Detta är ett av CLEANs många stora plus enligt mig.

CLEANs dofter kan även användas för s.k. “layering”. Detta innebär att du kan kombinera de olika dofterna hur du vill för att skapa en helt egen och unik doftsammansättning. På så vis får du ändlösa möjligheter att variera och experimentera.

Jag kan alltså fastslå att min gamla doftfavorit Daisy har fått en seriös utmanare med CLEAN. Dessa parfymer gör mig för närvarande lite extra glad på morgonkvisten. Och jag kan därför inte göra annat än att ge CLEANs fantastiska parfymer mina varmaste rekommendationer.

Välkommen till Luxplus