Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
urtekram, ekologisk handkräm, ekologisk kokosolja, ekologiska kryddor, urte kram

Lev gott med Urtekrams produkter

Av Madelen Rosengren
Urtekram är märket för den medvetna konsumenten. Alla produkter är ekologiska och gör gott för både kropp, själ och miljö.

Boosta både kroppen och själen med Urtekrams godsaker! Att kost, levnadssätt och val av produkter hänger ihop för att få fin hud och att må bra är ju ingen nyhet. Men kanske är det en nyhet att du hittar många av lösningarna på detta i Urtekrams utbud? Detta samtidigt som du lämnar så liten påverkan som möjligt på miljön, vilket är viktigt om du frågar mig. Bland produkterna hittar du vårdande schampon, balsam, lotions och tandkrämer men även nötter, kryddor, glutenfria flingor och mycket mer.


Bra värderingar

För Urtekram är ekologi, miljö och ansvar för livsmedelsproduktionen grundpelare i företagets filosofi. Ända sedan starten på 70-talet har de tagit sig större och större plats på den ekologiska scenen, och idag är Urtekram Skandinaviens största ekologiska grossist med ett sortiment på ca 1100 olika produkter inom både livsmedel och kroppsvård. 

Urtekrams vårdprodukter är certifierat ekologiska enligt den senaste och strängaste ekologiska märkningen som finns på marknaden. Urtekram har full koll på produktionskedjan och på varornas innehåll. Produkterna är exempelvis fria från färgämnen, hormonstörande parabener, silikon och har under inga omständigheter testats på djur. Märket står kort och gott för omtanke om människor, miljö, djur och natur. Schysst va? :)


Missa inte!

Ur sortimentet vill jag framförallt framhålla Urtekrams kokosolja som är perfekt att ersätta smör eller olja med i både bakning och matlagning. Just nu talas det överallt om kokosoljans bra egenskaper och internet flödar över med nyttiga och goda recept innehållandes kokosolja. Passa på att köpa på dig en burk och få en bra start på året. :)


Såhär när kylan biter tag och torkar ut huden kan Urtekrams hudvänliga handkrämer vara en bra idé att ha i väskan. Finns både luktfria för den känslige och med ljuvlig doft för den som tål. Ett fint tips är till exempel den som heter Rose Handcreme, doftar rosor och har en pigg rosa färg som gör den lätt att hitta i väskan.Välkommen till Luxplus