Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BEAUTY BEAR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BEAUTY BEAR

Beauty Bear

“Vill man vara fin får man lida pin”

Om du frågar gänget bakom Beauty Bear kunde ingenting vara mer fel. Hela idén med Beauty Bear är att göra upp med den gamla föreställningen om skönhet, och det har de lyckats väldigt bra med. Det danska familjeföretaget har med sina välsmakande vitamintillskott i form av små gummibjörnar tagit den danska marknaden med storm. Vi på Luxplus är väldigt glada över att nu kunna erbjuda Beauty Bear även i Sverige.

Beauty Bear - kosttillskott för hår, hud och naglar

Filosofin bakom Beauty Bear kosttillskott för hår, hud och naglar är att leverera kvalitetsprodukter som tar fram och förstärker din naturliga skönhet. Man tror nämligen på att din skönhet kommer inifrån – det handlar bara om att ta vara på och lyfta fram den. Beauty Bears kosttillskott för hår, hud och naglar baseras alltid på den senaste forskningen på området, och produkterna uppdateras därför hela tiden. Hos Beauty Bear arbetar man proaktivt och löpande för att ta fram din inre skönhet på bästa möjliga sätt med hjälp av helt rätt ingredienser.

Naturliga hårvitaminer från Beauty Bear

Hos Beauty Bear tror man även på att skönhet uppnås bäst genom naturlig hälsa. De ingredienser som används i Beauty Bear hårvitaminer och kosttillskott för hud och naglar är därför följaktligen naturliga – istället för konstgjorda färgämnen, smakämnen, sötningsmedel och konserveringsmedel används naturlig smaksättning och färgsättning från frukt, en liten mängd rörsocker för sötning och glukossirap från GMO-fri majs och glutenfri vete.

Är du vegetarian eller vegan? Inga problem! Du kan med gott samvete använda kosttillskott och hårvitaminer från Beauty Bear. Deras goda vitamingummibjörnar är istället för gelatin baserade på fruktfibret pektin, och innehåller enbart veganska ingredienser. Hos Beauty Bear menar man nämligen att alla djur har rätt till ett värdigt liv, och produkterna är därför givetvis inte heller testade på djur.

Beauty Bear - hårvitaminer som funkar

Oavsett om du drömmer om en sundare hy, tjockare hår eller starkare naglar – eller alla dessa – kan du lita på att Beauty Bear ger resultat. Personerna bakom Beauty Bear har mer än fyrtio års erfarenhet av att ta fram kosttillskott och hårvitaminer som funkar. Danskarna är helt sålda på Beauty Bear, och nu är det alltså dags för Sverige att haka på trenden. För kosttillskott och hårvitaminer som funkar, välj Beauty Bear och märk skillnaden.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.