Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

QUESTAPLAST

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

QUESTAPLAST

Questaplast

Att alltid ha ett gäng plåster hemma är verkligen att rekommendera. Man vet aldrig när olyckan är framme. Det kan vara att man slinter med brödkniven eller får ett papperssår när man ska bläddra i boken. Ett plåster stoppar blödningen och förhindrar att smuts och bakterier kommer in i såret, vilket kan leda till sårinfektion. Det är därför oerhört viktigt att man rengör såret och runt såret innan man sätter på plåstret.

Questaplast gör plåster i alla tänkbara former och utföranden. Affärsidén är enkel: Komfort och funktionalitet till ett överkomligt pris. I utbudet kan du hitta flexibla textilplåster i blandade storlekar som låter huden andas, vattentäta plåster i blandade storlekar, första hjälpen-kit och näsplåster som motverkar snarkning. Questaplast erbjuder ett flertal olika storlekar på sin förpackningar, så att du kan välja en produkt som motsvarar dina behov.

Vattentäta plåster från Questaplast

Alla plåster är smutsavvisande, mer eller mindre. Det finns dock en del plåster som även är vattenavvisande. Detta innebär att plåstrets klister klarar av blöta förhållanden bättre, så att plåstret håller sig bättre på plats i duschen och badet. Dessa plåster är suveräna att ha om du ska en sväng till simhallen eller varmare breddgrader.

Questaplast erbjuder vattentåliga textilplåster i blandade storlekar. Dessa plåster ger en hög komfort tack vare sin flexibilitet.

Näsplåster från Questaplast

Snarkning är väldigt vanligt. Hos ungefär 10 % av de som snarkar kan snarkningen utgöra en medicinsk fara. Det finns dock enkla sätt att reducera snarkandet. Ett sätt är att vidga näsborrarna med näsplåster.

Questaplast erbjuder näsplåster i ekonomiska 10-pack som kan hjälpa dig reducera eller fullkomligt råda bot på din snarkning.

Första hjälpen kit från Questaplast

Att ha ett första hjälpen-kit i hemmet, bilen och husvagnen är lika nödvändigt som att ha en brandsläckare i närheten. Ett första hjälpen-kit kan ibland innebära skillnaden på liv och död.

Questaplats erbjuder enklare första hjälpen-kit som innehåller plåster, gasbindor, tejp och rengöringsservetter - det du verkligen behöver när olyckan är framme.

Billiga plåster från Questaplast

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Questaplasts mångsidiga och komfortabla plåster. Här hittar du allt från vattenavvisande plåster till näsplåster. Vi har sett till att ha låga priser så att du kan bunkra upp med plåster i hemmet, bilen, husvagnen och väskan. Var alltid förberedd om olyckan skulle vara framme med Questaplast.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.