Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

GERIMAX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GERIMAX

Gerimax

Gerimax är en av Europas ledande tillverkare av ginsengprodukter, som idag säljs i fler än 25 länder. Gerimax idé är att kunna erbjuda den exklusiva ginsengroten med dess unika hälsoegenskaper till alla olika typer av människor i form av en rad olika kosttillskott.

Gerimax innehåller ginseng

Ginseng hittades i Koreas djupa skogar för över 4000 år sedan. På den tiden var ginseng endast tillgängligt för kungar och kejsare och var värt sin vikt i guld, tack vare dess enastående egenskaper på kropp och sinne. Än idag odlas den finaste ginsengen i Asien med ett pris på flera hundra kronor per rot. Turligt nog har saker och ting förändrats under åren som gått, och idag är ginseng tillgängligt för alla som önskar ett sunt tillskott av vitalitet i vardagen – mycket tack vare Gerimax.

Gerimax innehåller GGE-extrakt, som är en sammansättning av högkoncentrerade ginsenosider. Ginsenosider utvinns ur ginsengplantans rot, som ska växa i fem till sex år innan den skördas eftersom den under den tiden blivit skyddad mot både sol och kyla. Gerimax produkter är ett bra och billigt sätt att få i dig dessa närmast magiska ämnen.

Gerimax effekt på kroppen

Ginseng – som Gerimax har ett högt innehåll av – har visat sig ha en fantastisk inverkan på människors fysiska och psykiska prestationsförmåga, då det bidrar positivt till kroppens vitalitet, vakenhet och pigghet. En rad undersökningar har visat att ginsengplantans rot har ett enastående inflytande på människans energi, uthållighet och produktivitet, och det är det aktiva ämnet ginsenosider som ger dessa förbluffande hälsoeffekter.

Välj mellan bl.a. Gerimax Blå, Gerimax Röd och Gerimax Instant Energy

Här på Luxplus.se kan du billigt köpa Gerimax olika produkter med ginseng. Bland de mest populära är Gerimax Blå (Gerimax Daglig Energi), Gerimax Röd (Gerimax Tonikum) och Gerimax Instant Energy som varje har sin unika blandning av ingredienser med olika inverkan på din kropp. Titta igenom vårt sortiment av Gerimax produkter, och välj den som passar dig bäst. Kom ihåg att läsa produktbeskrivningarna innan köp, då vissa produkter inte bör konsumeras av gravida, ammande eller barn.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.