Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ASTONISH

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ASTONISH

Astonish

Den engelska verksamheten Astonish har genom 40 år tillverkat rengöringsmedel av hög kvalitet, prestanda och värde. Astonish är ett andra generationens familjeföretag, som fortfarande tillverkar sina produkter i West Yorkshire.

Under de senaste 40 åren har Astonish utvecklat ett komplett sortiment av rengöringsprodukter som hjälper till att göra hela ditt hem skinande rent. De erbjuder rengöringsprodukter för både badrum, kök, diskmaskin, mattor, möbler och bilen.

Rengöringsmedel som inte är testade på djur

Astonish är ett varumärke som tror på att rengöringsmedel inte behöver bli testade på djur för att kunna leverera överbevisande resultat, och så har det varit i alla de 40 år som Astonish har existerat. Astonish är godkänt av organisationen Cruelty Free International och Vegetarian Society, som man även kan se på förpackningen.

Astonish står för effektiv rengöring med gott samvete.

Bilrengöring

Astonish producerar även rengöringsmedel till bilen, som är väldigt effektiva, även om de inte är testade på djur. Astonish har gjort rengöringsmedel både för inre och yttre rengöring av din bil. Behöver sätena i din bil bli rena, då har du Astonish som stöd till att hjälpa dig. Eller har du insekter på bilrutan som du inte kan bli av med, då har Astonish utvecklat en spray speciellt för att få bort insektsfläckar. Du kan även få bilen till att skina igen med Astonish fälgrengöring och vax.

Billiga rengöringsmedel online

Vi har allt till ditt hem och till din bil här på Luxplus. Du kan hitta billiga och effektiva rengöringsmedel från Astonish. Beställ dem online och slipp besväret med att släpa dem hem från butiken. De är dessutom billigare att köpa här och vi ser till att de levereras direkt till din dörr. Det är alltså enkelt, billigt och effektivt att köpa rengöringsmedel från Astonish.

Billiga rengöringsmedel, billigt diskmedel, billig fläckborttagare och billig bilrengöring, man inte inte begära mer. Se vårt stora sortiment här och fyll dina skåp med rengöringsmedel från Astonish.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.