Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

GREEN PHARMACY

Green Pharmacy SNART PÅ LAGER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GREEN PHARMACY

Green Pharmacy

Green Pharmacy är en av Ukrainas största tillverkare av kosmetik- och hushållsprodukter. Green Pharmacy är även ett av Elfas mest populära varumärken. Green Pharmacys kosmetikprodukter har, precis som namnet antyder, starka kopplingar till naturen. Det sägs att växter som växer i en viss klimatzon har en genetisk uppsättning som lämpar sig särskilt väl för människorna som lever i just den klimatzonen. Så, för att producera de mest effektiva kosmetikprodukterna har Green Pharmacy valt att använda botaniska extrakt från den klimatzon de har för avsikt att distribuera produkterna i. Med Green Pharmacy får du alltså en skräddarsydd kosmetiklösning som grundar sig i dina förutsättningar och omständigheter.

Samtliga Green Pharmacy-produkter vilar på tre grundläggande principer. Den första principen är tradition. Samtliga recept och formulas grundar sig i de grundläggande reglerna i klassisk kosmetiklära. Den andra principen är den vetenskapliga metoden. Samtliga ingredienser väljs noggrant ut efter vilken effekt de har på människor i en given klimatzon (temperatur, luftfuktighet, o.s.v.). Den tredje och sista principen är farmaceutiska standarder. Samtliga produkter utvecklas av företagets egna farmaceutiska fabrik för att möta farmaceutisk krav och regler.

Naturlig hårvård från Green Pharmacy

Green Pharmacy erbjuder ett stort utbud av naturliga skönhetsprodukter för ansiktet, kroppen och hår (såsom schampon, mjällschampo, balsam, duschgel och hårolja). Dessa hårvårdsprodukter består av naturens mest vårdande ingredienser. Naturliga ingredienser som ger ett naturligt resultat man kan lita på. De naturliga ingredienserna är en välgörande och stimulerande behandling för alla dina sinnen, vilket gör badstunden till något att verkligen längta efter. Produkternas naturliga väldoft för tankarna till avslappnande skogspromenader.

Billig hårvård från Green Pharmacy

Med Green Pharmacy får du förstklassig hårvård med noggrant utvalda ingredienser från naturens stora skafferi. Bra hårvård kan lätt skena iväg i pris, särskilt om ingredienserna är naturliga och högkvalitativa. På den här sidan har vi samlat vårt utbud av mycket populära Green Pharmacy till mycket billiga priser. Prova Green Pharmacy och märk hur naturligt det känns att använda naturnära produkter.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus