Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
vitaminer, vitaminpiller, vitamintablett, kosttillskott, billig fiskolja

Vintertid = vitamintid

Av Lonni Sandbjerg
Kom ihåg att fylla på de tomma vinterdepåerna. Här får du tips på bästa sättet att boosta immunförsvaret för att komma virusfri genom vintern.

Det finns ingen genväg. Vintern har kommit och de kommande långa månaderna ska vi kämpa oss genom vintermörkret och försöka undvika de värsta vintervirusen. Om du precis som jag är typen som inte kan möta vinterfrosten utan att springa in i diverse förkylningsbakterier, och lever med en konstant rinnande snornäsa ända till påsk, är det nu tid att förbereda! Köp in diverse välgörande vitaminer och kosttillskott att boosta immunförsvaret med och kom någorlunda pigg genom de kalla månaderna. 

Jag har valt ut tre oumbärliga “drugs” som verkligen gör bra saker för min kropp och som bekämpar de värsta förkylningsvändorna.


Vitamintabletter

Som mitt dagliga vitaminpiller har jag valt Livol Multi Total Vuxen som är en superbra allround vitamintablett. Så är jag säker på att jag vintern igenom får de vitaminer och mineraler som min kropp har behov av. Den här versionen har extra B- och D-vitamin tillsatt som jag har förstått att man snabbt kan komma till att sakna så här om vintern när man inte ser solen särskilt ofta. Jag är inte den direkt en pillerslukare, så jag vill inte trycka i mig tio olika piller varje dag, men det här enda pillret tar jag gärna.


Fiskolja

Jag är som sagt inte så bra på att sluka piller och jag blev därför helvild då jag upptäckte att man kan få fiskolja i vingummiform! Jag har valt DFI EasyChew Omega-3 som är fiskolja gjord som tuggbara vingummin. 

Då jag inte heller tillhör dem som är bra på att trolla fram fiskrätter på middagsbordet där hemma är jag tämligen säker på att min kropp mer än något annat behöver lite extra fiskolja. EasyChews fiskoljevingummin smakar som vanliga vingummin och jag ska nog därför komma ihåg att ta dem varje dag! :)


Mitt bästa medel mot förkylning

Om jag kan märka att det svider lite i halsen eller om jag börjar gå runt och snörvla lite så letar jag omgående fram mina Echinaceadroppar. 

Echinacea, eller röd solhatt som den också kallas, är verkligen bra för att boosta immunförsvaret och bekämpa en förkylning eller ett influensavirus som håller på att bryta ut. Det smakar inte särskilt gott, men man ska bara ta 2 ml om dagen och man kan absolut kamouflera smaken med ett glas juice eller saft. Jag har tagit många irriterande förkylningar på upploppet genom att dricka dropparna i ett par dagar tills jag är säker på att känslan av sjukdom är helt väck.


Tipset när inget annat fungerar

Om skadan redan har skett och jag har blivit däckad av en otäck förkylning är mitt enda tips: Stanna under täcket - se massor av bra tv-serier - och drick massor av te. Jag kan varmt rekommendera ekologiskt te från märket Pukka som har riktigt många olika smakvarianter. Särskilt den med kamomill, vanilj och manukahonung är god och bra till att lugna en öm hals.

Välkommen till Luxplus

Luxplus är en medlemsklubb där du kan uppnå stora besparingar på alla våra produkter. Du kan välja att handla till våra normalpriser eller skpa ett medlemskap och få stora medlemserbjduanden. Första månaden är gratis, därefter kostar det 89 kr / mån. Du kan avsluta när du vill.Läs mer

Våra medlemspriser ÄR mycket lägre än våra normalpriser. Vi köper nämligen in ett stort urval av produkter med äkthetsgaranti direkt från de största leverantörerna – så våra medlemmar kan få dem billigt.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar.

Första månaden är gratis, därefter kostar det 89,-/mån. Och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst fram till slutet av en medlemsperiod. Läs mer