Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Max Factors Whipped Creme, max factor foundation, billig foundation,

Test: Max Factor Whipped Creme - Perfekt till vardagen

Av Lonni Sandbjerg
Hur bra täcker den populära Whipped Creme Foundation? Vi testar om den lever upp till Max Factors goda makeuprykte.

Hej tjejer! Som ni kanske har sett på Instagram har jag lagt ut en bild på Max Factors Whipped Creme som jag har testat. Och den snabba slutsatsen är definitiv: I absolutely LOVE IT! 


Jag är utbildad makeupartist och älskar att leka med nya produkter. Dyra som billiga. Men en sak som jag inte är så bra på är att själv använda makeup till vardags. I synnerhet foundation. Jag känner ofta att foundation lägger sig som ett fettigt, tungt lager ovanpå min hud och som samtidigt riskerar att krackelera om jag rör mig för mycket under dagen. 


Prepp

Jag började med att rengöra min hud med Clinique Liquid Facial Soap Mild så mitt ansikte var helt fri från orenheter och makeuprester. Därefter använde jag Urtekram Nordic Birch Skintonic för att få bort överskottet av kalk från vattnet, och till sist avslutade jag med att använda Elizabeth Arden Visible Difference Gentle Hydrating Cream SPF 15 för att ge ansiktet massor av fukt. Aahh, what a feeling :)


Så använde jag Max Factor Whipped Creme foundation

Efter en grundlig förberedelse av huden var mitt ansikte helt redo för foundation. Jag tog min foundationpensel, som självklart består av nylon (Du kan läsa mer om valet av makeuppenslar här) och doppade den i den krämiga Whipped Creme foundation från Max Factor. Jag blev överraskad över hur lite det behövdes för att täcka hela ansiktet.


Min bedömning

Max Factor Whipped Creme foundation ger en riktigt duglig mellantäckning. Foundationen gled superenkelt på och var enkel att fördela med penseln. Verkligen mjuk och lätt i känslan! Nu förstår jag också varför den heter “Whipped Creme”. Den har precis samma lätta och luftiga konsistens som vispad grädde.

Jag är mycket imponerad över att man kan få en så bra foundation till ett så billigt pris! Jag kunde inte märka att jag bar foundation, och den mjuka krämiga konsistensen torkade inte ut min hud. Verkligen härligt! 

Även om foundationen är krämig är den inte flottig. Jag har en kombinerad hudtyp som betyder att jag har en fetare t-zon. Ni vet, oljig näsa, haka och panna, och ganska kort tid efter applicering av foundation liknar jag ofta en som har doppat hela huvudet i olja. Not very classy. Men med denna Whipped Creme Foundation är det inte tillfället. Här har Max Factor verkligen träffat rätt, och jag har äntligen hittat en krämfoundation som passar perfekt till min hudtyp. Absolut en ny älsklingsprodukt. Try it out :)

Välkommen till Luxplus