Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Beyonce Rise EdP och Diesel Only the Brave EdT

Recension Beyonce Rise och Diesel Only the Brave

Av Madelen Rosengren
Ta världen med storm i höst och backa upp självförtroendet med stilsäkra dofter. Månadens dofter i september sätter din inre styrka i fokus.

Vi har redan kommit så långt som in på halva september. Vart tar tiden vägen? Men för att kickstarta hösten har vi valt ut två parfymer som skänker förnyat självförtroende och nya doftupplevelser. Läs mer om parfymerna Beyonce Rise och Diesel Only the Brave och kom i höststämning!

Månadens doft Beyonce Rise EdP

Att Queen B är mäkta populär inom populärkulturen vet vi redan. Men vad vet du om Beyoncés parfymer? Hon har lanserat ett flertal under eget namn sedan 2010, och vi har valt ut en av dem som månadens doft. 

Parfymen Beyonce Rise lanserades 2014 och inspirationen till parfymen sägs ha hämtats från Beyonce under hennes scenframträdanden, såväl som från kvinnlig styrka och skönhet. Beyonce Rise finns att köpa i 30 ml och 100 ml, och det finns också Beyonce Rise Glistening Body Lotion och Beyonce Rise deospray att klicka hem ifall man är helsåld och vill förstärka parfymdoften ytterligare.

Den bakomliggande tanken om kvinnlig styrka går också igen i flaskan och kartongen Beyonce Rise levereras i. Flaskan är långsmal och ståtlig, innehållet gyllengult och korken, som är det mest iögonfallande, kan närmast liknas vid en korsning mellan operahuset i Sydney, järntronen i Game of Thrones och en kungakrona. Det är en vacker skapelse, och man förstår att tanken är att man ska sikta mot stjärnorna med hjälp av denna parfym. Kartongen har en svart bakgrund beströdd med guldkonfetti runt den nedre halvan och man förstår tydligt kopplingen till en mäktig scenshow.

När jag luktar på parfymen slås jag genast av en rik, ljuvlig och kvinnlig doft som är välbalanserad. Den är kraftig, men absolut ingen käftsmäll. Parfymen är rund och söt men allt annat än sliskig eller en typisk tonårsdoft. Jag vill mena att den är mer elegant och sofistikerad än så, och den klär definitivt en självsäker och mogen kvinna, vare sig hon är 23, 41 eller 67. Bär Beyonce Rise EdP kvällstid, på klubben, på middagen eller under löneförhandlingen och låt andra veta bara genom din doft vem de har att göra med.

Beyonce Rise EdP har toppnoter bestående av italiensk bergamott, aprikos och sorbet gjord på basilika. Doften övergår till hjärtnoterna orkidé, fresia samt arabisk jasmin. I basnoterna finner vi de lite “manligare” inslagen som ger parfymen tyngd; trä, kashmirmysk och vetiver.

Överlag har Beyonce Rise fått bra kritik på internet och den är omtyckt av så gott som alla som har recenserat den online. Beyonce Rise Eau de Parfume är en doft som passar perfekt så här till den kommande kalla årstiden, och likt tanken bakom parfymen tror jag att den kan ge en boost till självförtroendet. Och det är ju aldrig fel?! Kort och gott, köp ett exemplar för de dagar du behöver känna dig lite extra motiverad och vill känna dig på topp - och visa alla vad du kan. :)Månadens doft Diesel Only the Brave EdT

Har du letat efter en signaturdoft som alltid funkar kan du mycket väl sluta leta nu! Diesel Only the Brave EdT är en fräsch, manlig och sexig doft som klär alla män med attityd. Här har du en välkomponerad fruktig och enkel doft som passar i alla sammanhang och som ger livet lite krydda. 

Diesel lanserade parfymen Only the Brave 2009 och var den första parfymen riktad till män från märket. Inspirationen till doften är hämtad från grundaren av Diesel vid namn Renzo Rosso, och från den tatuering med sina initialer RR på fingrarna han skaffade till sin 50-årsdag. Namnet Only the Brave kommer från företaget med samma namn och som äger Diesel (och som också Renzo Rosso står bakom). Diesel Only the Brave EdT kan köpas som 35 ml, 75 ml och i storleken 125 ml. Tycker du om doften kan du också köpa den i form av Diesel Only The Brave Deostick och Diesel Only The Brave Showergel för extra doftboost.

Diesel Only the Brave är en lättburen, okomplicerad doft som klär en maskulin man extra väl. Det är en modern doft med kryddighet, och som med fördel bärs de dagar man känner sig extra självsäker och stark. Sedan Diesel startades 1977 har de blivit ett livsstilsmärke att räkna med, och gillar du att glida runt i välsittande jeans är det en god idé att komplettera med en sexig och manlig doft.

Only The Brave öppnar upp med toppnoter bestående av mandarin och citron som vackert går över till viol, koriander och cederträ. Only the Brave landar i basnoterna läder, ambra och bensoin. Det är en behaglig doft som är fruktigt söt på ett manligt vis, och jag kan absolut tänka mig att komma nära en snygg man som bär denna parfym. Den fungerar lika bra till vardags som på klubben eller till middag med svärföräldrarna, men det kan vara bra att ha i åtanke att många kommentarer på internet indikerar att det är en manligt sexig parfym, och jag är beredd att hålla med. Är du typen som gärna omfamnar en nätt kvinna och vill få henne att känna sig trygg i din stabila famn, har du här hittat en parfym som liksom ringar in den känslan (och som får kvinnor att hamna i din famn ;) ). Och du - det är ett absolut måste att vara lätt på handen när du tar på Diesel Only the Brave - ett parfymspray räcker lååångt. 

Man kan inte undvika att tala om flaskan när man beskriver Only the Brave från Diesel. Flaskan uttrycker styrka och bestämdhet som få andra parfymer. En mörkt gråblåtonad glaspjäs i form av en knuten näve med Diesels logotyp som en ring på två av fingrarna. Helt enkelt parfym och glaskonst i ett! Detta är en riktigt läcker parfymflaska som går helt hand i hand med doften och gör det tydligt att det här är en doft för dem som inte knyter näven i fickan, utan tar för sig. Så ta det som en uppmaning från oss till dig i höst - klicka hem Diesel Only the Brave och gå ut och ta för dig av livet! :)Kolla även in våra andra parfymer och dofter till kvinnor samt våra herrdofter.

Välkommen till Luxplus