Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DIESEL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DIESEL

Diesel

Diesel är ett italienskt varumärke som grundades 1978 av entreprenören Renzo Rosso och hans mentor Adriano Goldschmied. Märket är mest känt för sina jeans men Diesel designar även klockor, möbler, parfymer och andra livsstilsprodukter såväl som kläder. Diesel är även känt för sina våghalsiga och provokativa reklamkampanjer, och lite samma tåga märker man även av i deras parfymer. Diesels första parfym lanserades 1996 och var en unisexparfym och sedan dess har flera olika herrparfymer och damparfymer lanserats. Parfymerna har en förfriskande doft med en stark karaktär som ger en känsla av spänning och sensualitet, vilket man gärna kan kombinera iförd ett par välsittande brallor från Diesel.

Diesel parfym

Eftersträvar du en känsla av mod, självförtroende och maskulinitet kan du lita på att en av Diesels parfymer för män inte kommer att göra dig besviken. Diesel Only The Brave är en väldigt populär parfym för män och har en fräsch, uppfriskande och kryddig doft som klär den medvetna mannen. Diesel har ett varierat sortiment med dofter för män och kvinnor som du kan finna till bra priser hos oss på Luxplus.

Diesel erbjuder även ljuvliga dofter för damer. Feminina, självsäkra och kraftfulla. Diesel vill hylla livet och kvinnans bultande hjärta, vilket återspeglas i designen på parfymflaskan Diesel Loverdose. Parfymens karaktär är uppfriskande, utmanande och modern. Diesel parfymer passar vid alla tillfällen men är ett mycket säkert kort som vardagsparfym.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.