Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
pukka, pukka te, ekologiskt te pukka, pukka ghee, pukka kokosolja

Pukka - prisvinnande örtte

Av Madelen Rosengren
Uppskattar du en varm kopp te ibland? Pukka har ett stort sortiment, och fokus ligger på bra egenskaper och goda smaker. Köp hem och njut!

Pukka är ett brittiskt märke som tillverkar ekologiska livsmedel och kosttillskott med välgörande örter som huvudingrediens. Företaget startades 2001 av örtspecialisten Sebastian Pole och affärsmannen Tim Westwell med syftet att erbjuda välgörande örtprodukter skapade utifrån den uråldriga visdomen från Ayurveda. Sedan dess har såväl företag som kännedom om produkterna ökat, och då efterfrågan på ekologiskt är större än någonsin har Pukka hittat sin plats på marknaden. Namnet Pukka betyder äkta, autentisk och genuin på hindi vilket också går i linje med företagets värdegrund. 

Tesorterna från Pukka består av ekologiskt odlade örter sammansatta efter ayurvediska blandningar, och de är fria från smakämnen, konserveringsämnen, socker och sötningsmedel. Pukkas örteer har flera Great Taste-tävlingar i Storbritannien, och kan köpas i flertalet länder. 


Tesorter från Pukka

Det finns mycket att välja bland i Pukkas stora tesortiment, både vad det gäller smaker och tesorter. De har delat in sitt sortiment i fem olika kategorier så att man lätt kan hitta vad man är ute efter. Varje kategori har exklusiva egenskaper och smakbärare, och det finns verkligen något för alla att välja på.


Taste Alive

I denna kategori hittar du teer med mycket smak och goda egenskaper, till exempel två av våra bästsäljare - pepparmint och lakrits samt vanilla chai.


Feel Alive

Känn dig levande och välmående med dessa teer som syftar till att ge dig balans och harmoni i livet. Här hittar du perfekta tesorter att varva ner med efter en stressig dag, att dricka för att komma till ro eller för att rensa kroppen.


Green Revolution

Hela örtblad har fått en välsmakande twist av Pukkamakaren Sebastian Pole, och grönt te har sällan smakat så fräscht och gott. De här gröna teerna innehåller många nyttiga ämnen som bevarats tack vare att tebladen är hela.


Speciality Blacks

Speciellt utvalda tesmaker med svart te som bas kommer ge dig en smaksensation. Teerna är baserade på hela blad och dess innehåll kommer från några av världens mest originella platser. Dessa tesorter sitter fint på morgonkvisten, testa gärna Pukkas versioner av Earl Grey och English Breakfast.


Super Fruity

Gillar du fruktiga och söta teer är det i den här kategorin du kommer hitta nya favoriter. Hur gått låter det inte med vildäpple och kanel, eller blandningen Elderberry & Echinacea (fläder och röd solhatt). Namnam!


Pukka - mer än bara te

I Pukkas sortiment hittar man många sorters livsmedel och välgörande produkter, inte bara te. Två exempel är kokosolja som blivit oerhört populär på senare år, samt Ghee, vilket är skirat smör som främst används i indisk och pakistansk matlagning. Ghee tål höga temperaturer och passar därför utmärkt när man ska fritera. 

Givetvis är alla Pukkas produkter ekologiska.

Välkommen till Luxplus