Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
NAGELLACK

NAGELLACK I SNYGGA PASTELLFÄRGER

Av CAMILLA KLARSKOV, SKÖNHETSEXPERT
Lär dig de enklaste, snabbaste och lyxigaste no-makeup-looksen. Perfekt för dig som gärna vill ha en naturlig look.

Pastellfärger hör våren till. Nu när naturen spirar och blommar för fullt kan man bli sugen på att klä sig i de vackra vårfärgerna.

Att pastellfärger hör våren till är ingen nyhet, men det är däremot naglar i varierande pastellfärger. Detta verkar bli en av vårens hetaste nageltrender. Vill du också piffa upp din vår-look med färgglada och lekfulla naglar kan vi rekommenderar fyra olika OPI-nagellack som går i vårens tecken.

Det finns en anledning till att man kan stöta på OPI:s nagellack på salonger världen över. Dessa nagellack är både tacksamma att arbeta med och har en fenomenal hållbarhet. Nagellacken kommer dessutom i otaliga färger - så även vackra pastellfärger. För i år har vi valt ut fyra pastellfärgade nagellack från OPI:s enorma och mångsidiga sortiment. Pastellfärgerna är vackra var för sig, men även perfekta att kombinera med andra pastellfärger.

VÅRIGA NAGELLACK

OPI THAT’S HULARIOUS

Det finns inget som är så vårigt som en snygg mintgrön nyans som för tankarna till vårens spirande gröna knoppar och blad. Mintgrönt är för övrigt ett enkelt sätt att piffa upp i stort sett varje outfit.

OPI INFINITE SHINE DON’T TOOT MY FLUTE

Med sin vackra lila nyans påminner detta nagellack om sommarens blomstrande lavendelfält. Den lila nyansen kan matchas med vilken pastellfärg som helst i stort sett.  

OPI IT’S A BOY

Den värmande vårsolen på en babyblå himmel är en helt fantastisk känsla efter ett halvår av mörker och kyla, så varför inte matcha naglarna med denna känsla? Med It’s A Boy smittar känslan av den klarblå himlen av sig på humöret även när solen inte skiner.

OPI INFINITE SHINE SEVEN WONDERS OF OPI

Babyrosa finns i de flesta nagellackssamlingarna, men ändå kan det vara svårt att hitta rätt nyans. Med sin perfekt nedtonade rosa färg för detta nagellack tankarna till blomstrande körsbärsträd - och mycket vårigare än så blir det nog inte.

Välkommen till Luxplus