Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
billiga doftljus, hemmamys, amerikanskt godis, popcornmaskin clatronic

Maxa hemmamyset

Av Madelen Rosengren
Gör det bästa av läget när vinterkylan håller dig inomhus. Låt mys och snacks göra tillvaron lite drägligare. :)

Har ni det precis som jag att när kylan och blåsten biter och sliter utanför fönstren blir man lätt sittande hemma och plöjer tv-serier och filmer? Och rätt ofta händer det att man kombinerar det med snacks och godis..? 


Tips på snacks

Om så är fallet kanske det är läge att göra det till något alldeles extra! För en härlig myskväll framför TV:n eller valfri streamingtjänst rekommenderar jag Urtekrams ekologiska popcorn. Både gott och nyttigt! 

Eller kanske choklad från Hershey’s mer är din eller familjens grej? Hos oss kan du även beställa Cookie Dough Bites och gelébönor från Jelly Belly. Namnam...

Vill man ha ett nyttigare alternativt rekommenderar jag Urtekrams ekologiska dipmix, den smakar ljuvligt gott ihop med morötter och gurkstavar.    


Väldoftande hem

För att verkligen sätta stämningen är det aldrig fel med levande ljus i hemmet. Sprider både ljus och ökar välbefinnandet, och om man vill, en ljuvlig doft.

Själv gillar jag att tända Bakery Freshs Key Lime Pie-ljus i köket då det doftar riktigt smaskigt. Doften sprider sig precis som om det fanns nybakad paj i rummet och får hemmet att kännas hemtrevligt och mysigt. En perfekt doft att välkomna gäster med dessutom. :)

I vardagsrummet har jag Febrezes Moonlight & Vanilla tänt om kvällarna. Det är någonting med vaniljdoft som tilltalar mig, men jag har märkt att många vaniljljus gör luften kvalmig och jag får huvudvärk. Men just den här varianten från Febreze upplever jag inte alls avger den sortens tunga doft, utan ligger diskret i bakgrunden. I like!


Vare sig du faller för godis eller ljus rekommenderar jag att du beställer senast tisdagar, så kan du maxa hemmamyset redan i helgen. Kom ihåg att vi har gratis frakt! :)

Välkommen till Luxplus