Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
max factor mascara, loreal mascara, maybelline mascara, lancome mascara

Max Factor, Maybelline, Lancome - Vilken mascara är bäst?

Av Camilla Svensson | Skønhedsekspert
Se vår topp 10-lista över de bästa och mest populära mascarorna. Max Factor, Rimmel, Lancome, Helena Rubinstein? Är din favoritmascara på listan?

Om du endast kunde äga en ända makeupprodukt, vilken skulle det i så fall vara? 

De flesta kvinnor skulle definitivt svara: MASCARA!!! Och det är ju så att mascara utan tvivel är den mest använda makeupprodukten i världen, så svaret vore föga förvånande. Men sen är ju frågan vilken mascara man skulle välja, utbudet känns ju oändligt! För som du vet kan ditt val av mascara vara avgörande för hur din makeup ser ut och hur andra betraktar dig. 


Vilken mascaraeffekt vill du ha?

Det finns ett jättestort utbud av mascara, både billiga och dyra, och med många olika egenskaper och effekter på dina fransar. Vill du till exempel ha långa, perfekt separerade ögonfransar, kraftiga och mycket markanta svarta fransar, böjda fransar, vattenfast mascara som håller när det är ösregn eller snöstorm, eller är du ute efter någon helt annat effekt?

Härunder ser du topp 10 över våra mest populära mascaror just nu. Som du kan se har har alla olika funktioner och det är mascaror från både den dyra och billiga änden av prisskalan. Kanske hittar du en ny favorit?


1. MAX FACTOR 2000 CALORIE DRAMATIC VOLUME MASCARA

Bästsäljaren bland mascaror, och en säker vinnare av förstaplatsen är Max Factor 2000 Calorie Mascara. Denna mascara har blivit en ikonprodukt sedan den först kom på marknaden på 80-talet. 2000 Calorie-mascaran är i synnerhet känd för att ge ögonfransarna extra mycket volym (ända upp till 300% mer!). Är du ute efter tjocka, dramatiska fransar är detta mascaran för dig!


2. MAX FACTOR 2000 CALORIE RICH BLACK WATERPROOF MASCARA

När man talar om populära mascaror kommer man inte undan att nämna Max Factor 2000 Calorie-serien. Andraplatsen hör till samma serie och kategori som nummer ett med sin fantastiska volymskapande effekt, men denna varianten är vattenfast. Max Factor 2000 Calorie Rich Black Waterproof Mascara är därför perfekt förl dig som önskar snygga fransar som håller extra bra – även under oväder och vid bad.


3. W7 ABSOLUTE LASHES MASCARA

På plats nummer tre hittar vi prisvänliga Absolute Lashes Mascara från det engelska makeupmärket W7. Denne mascaran med färgen ”Blackest black” har seglat upp som en ny favoritmascara på sista tiden, och den ger långa fransar med extra svärta, utan att klumpa ihop. Den smarta borstspetsen är specialdesignad för att kunna nå även de yttersta fransarna.


4. LOREAL PARIS VOLUME MILLION LASHES MASCARA

Den här mascaran är extra intensiv och svart i färgen. Lägg märke till det stora borsthuvudet av gummi som separerar fransarna och som ser till att varje enskild ögonfrans blir täckt med ett lager av mascara, helt utan att klumpa. Med L'Oréal Volume Million Lashes Mascara får du effekten av att det se ut som om du har extra många fransar.


5. MAYBELLINE VOLUM’EXPRESS COLOSSAL SMOKY EYES MASCARA

I mitten placerar sig en mascara som passar vid tillfällen när man vill ha en extra dramatisk look, antingen till vardags eller till fest. Maybelline-mascaran ger ett lyft och volym till fransarna, såväl som svärta. Som namnet på mascaran antyder är den en given komponent i en sminkning där smokey eyes-looken är i fokus.


6. L’ORÉAL PARIS MEGA VOLUME MISS MANGA MASCARA

Det som särskiljer Miss Manga-mascaran från övriga mascaror är det flexibla och böjbara borsthuvudet som kan vridas 360°, och som gör det väldigt enkelt att applicera mascaran. Även de yttersta små fransarna i ögonvrån är enkla att nå. Mascaran innehåller en unik formula som får den att hålla extra länge och ge en stor fyllighet.


7. OROFLUIDO ELIXIR & MASCARA

På sjundeplats hittar vi en presentask innehållande mascara från Orofluido tillsammans med deras oerhört populära hårelixir. Mascaran från Orofluido är baserad på samma naturliga oljor som Orofluidos kända hårolja, och de skyddar och vårdar därför fransarna samtidigt som du får en intensiv svart färg, och fransar som är snyggt separerade.

På mascaraförpackningen är det både en spegel och inbyggt ljus så du alltid har möjlighet att snygga till din makeup – oavsett var du är. Lyx!


8. RIMMEL EXTRA SUPER LASH CURVED MASCARA

Rimmel Extra Super Lash Curved Mascara är en superbra liten mascara med en böjd borste som lyfter upp fransarna och formar dem i en vacker båge, medan den ger massor av färg. Mascaran innehåller en särskild formula som lägger ett fint extra lager på fransarna som gör att du kan bygga upp fransarna lager för lager, helt efter hur mycket volym du vill ha.


9. LANCOME HYPNOSE WATERPROOF MASCARA

Så har vi nått plats nio och till en av mascaramarknadens stora spelare inom det lyxigare segmentet. Hypnose Waterproof Mascara från Lancome är utvecklad och designad så den förlänger ögonfransarna så mycket som upp till 6 gånger! Den vattenfasta formulan gör den perfekt i vårt svenska klimat med mycket regn, eller under en varm sommardag på stranden. Hypnose Mascara innehåller glycerin och vitamin B5 som mjukgör fransarna och håller dem smidiga och medgörliga. En helt unik kvalitetsprodukt som kanske förtjänar en bättre placering?


10. HELENA RUBINSTEIN LASH QUEEN MASCARA WILD BLACK

Man kan ju självklart inte tala om mascara utan att nämna varumärket Helena Rubinstein. Helena Rubinstein är ett av de allra största märkena och har en ikonstatus när det kommer till mascara. Lash Queen Mascara i färgen Wild Black ger en helt fantastisk längd och fyllighet hela vägen från fransrötterna till franstopparna. Har du ännu inte använt mascara från Helena Rubinstein är det på tiden att komma i gång!


Du hittar alla de bästsäljande mascarorna nedanför

Välkommen till Luxplus