Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LANCÔME

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LANCÔME

Lancôme

Lancôme är ett franskt parfym-, makeup- och skönhetsmärke som sedan 1935 har arbetat på att skapa exklusiv parfym och kosmetika med en stor nypa fransk elegans, och sprida dessa franska högkvalitativa produkter över hela världen.

Efterhand har Lancôme blivit omåttligt populärt hos kvinnor över hela världen och många produkter från Lancôme har blivit välkända klassiker som finns i de flesta kvinnors ägo. Idag är Lancôme i den absoluta toppen bland parfym- och makeupmärken

Lancôme-parfym till dam

Lancome är känt för sina eleganta och mycket feminina dofter och parfymer till dam som blivit riktiga klassiker. Framgångsreceptet är att man sedan början arbetat med några av Europas främsta parfymörer för att få fram oemotståndliga damparfymer. Många av Lancômes parfymörer har varit oupptäckta talanger som plockats upp av Lancôme och senare i sina karriärer fortsatt skapa klassiker både inom huset men senare även gått vidare till andra hus – de har helt enkelt fått sitt genombrott hos Lancôme.

Klassiker som Lancôme La Vie Est Belle och Lancôme Tresor

Bland Lancômes största klassiker återfinns Lancôme La Vie Est Belle och Lancôme Tresor. Lancôme La Vie Est Belle äntrade marknaden så sent som 2012 men har redan blivit en riktig modern klassiker. Doftens huvudingrediens är iris, och övriga inslag är bland annat fruktiga noter av svartvinbär och päron. Det tog parfymörerna tre år och 5000 versioner innan man kom fram till den slutgiltiga formulan, vilket säger en hel del om standarden hos Lancôme. Idag är den kända skådespelerskan Julia Roberts doftens ansikte utåt, vilket också får ses som en kvalitetsstämpel. Hos Luxplus hittar du Lancôme La Vie Est Belle både som Eau de Parfume och som Eau de Toilette, och i ett flertal olika storlekar – och till ett bra pris.

Parfymen Lancôme Tresor är en annan storsäljare. Tresor släpptes 1990 och gjorde stor succé på marknaden, och redan 1992 var den den bäst säljande damparfymen i världen. Än idag ligger den på försäljningstoppen år efter år, och här på Luxplus hittar du Lancôme Tresor i olika varianter till bra priser.

Köp Lancôme-parfym billigt hos Luxplus

Alla Lancôme-parfymerna kan fås till ett otroligt bra medlemspris hos Luxplus, och du kan därför spara mycket pengar genom att handla dina Lancôme-produkter här. För dig som vill dofta av fransk elegans och exklusivitet är Lancôme ditt självklara val, och för att inte göra din plånbok skada bör du handla dina parfymer från Lancôme här hos Luxplus.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.