Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
clean white woods, fräsch parfym, billig clean parfym, billig parfym luxplus

Månadens doft – CLEAN White Woods

Av Lonni Sandbjerg
De populära parfymerna från Clean tar alltid slut snabbt. Denna månad har vi satt fokus på en ny parfymklassiker från Cleans ljuvliga doftuniversum.

Denna månad har jag hittat min nya älsklingsvinterdoft från CLEANS doftuniversum. Jag har tidigare upplevt att antingen hatar man dofterna från CLEAN eller också är man fullständigt galen i dem. Med White Woodsparfymen är jag all in!!

Doften är helt ren och fin och upplevs som väldigt exklusiv, och en ljuvlig doft av vanilj når min näsa vilket jag kopplar ihop med en extra feminin känsla. Kort sagt, så dofter den som om den kostar mycket mer än den gör – och det kan vi ju såklart gilla. ;)

 

Jag vill helt klart rekommendera denna parfym nu under vintern då den passar till ett riktigt klart, kallt vinterväder, och namnet White Woods får mig att tänka på en vinterpromenad i skogen med träd täckta av snö. Parfymmakarna bakom Clean beskriver den själva som ett doftuttryck för dansande solljus i en glänta i skogen. Nice!

Doften innehåller noter av bergamott, mandarin och diskret svart peppar, men har också fina, feminina blomsternoter av magnolia, lilja och vaniljorkidé. Basen består av ett fint djup av sandelträ, mysk, bärnsten och tränoter.

Välkommen till Luxplus