Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Pallvid, luxplus, vardagssnygg look med Max Factor Second Skin Foundation

För en naturligt vardagssnygg look - det här behöver du

Av ALEXANDRA PALLVID, LIVSSTILSBLOGGARE
Här får du en guide till en naturligt vardagssnygg look som funkar alla dagar i veckan, tar max 10 minuter och är gjord med bara 5 produkter!

Jag tillhör gruppen av människor som hellre sover en extra stund på morgonen än att gå upp tidigt för att göra en invecklad och långdragen sminkning. Dessutom så är jag en av dom som föredrar en naturlig vardagssminkning och håller det gärna enkelt. Jag kan tänka mig att många av er känner igen sig i detta och tänkte därför tipsa er om den ultimata vardagssminkningen som tar max 10 minuter att göra. Med andra ord - snabbt och enkelt.

 

Produkterna jag använder mig av hittar ni längst ner på sidan.

 

Perfekt bas med Max Factor Second Skin Foundation  

En bra bas är väldigt viktigt och för mig är det nog nästan det viktigaste eftersom jag vill ha en naturlig look. Jag väljer mig att använda mig av min favoritfoundation - Second skin från Max Factor för en jämn och fin färg på ansiktet. Tänk på att välja rätt färg på din foundation, annars kan de se lite knasigt ut, jag använder mig av färgen Gold och den är perfekt. Men det är svårare än man tror att välja rätt, om du är osäker fråga någon som jobbar i en affär eller liknande. 

 

Bra makeupborstar är A och O

Jag har nyligen lärt mig vikten av bra makeupborstar, det är verkligen viktigt för en bra grund i sminkningen och för att få bästa resultat. Jag har själv fastnat för kitet på bilden nedan från Luxplus egna linje. Här får man alla sminkpenslar man behöver till ett grymt bra pris och med en bra kvalité! Till min naturliga sminkning använder jag makeuppenslar från kitet till att applicera min foundation, mitt puder och min contouring


 

W7s contour - Shape your face

Jag har precis som många andra fastnat för trenden med contour. Men jag ville inte lägga allt för mycket pengar på det ifall det inte var något för mig, och därför skaffade jag ett litet kit bestående av tre färger från W7 som jag hört mycket gott om. Och mycket riktigt så var produkten jättebra, otroligt prisvärd! Jag rekommenderar er att köpa ett litet kit för att testa, tre färger är allt som behövs för att bygga upp en fin contour och instruktioner om användning finns på paketet. 

 

Enkel skuggning med Revolutions ögonskuggspalett

Jag älskar en ljus och skimrig ögonskugga till en enkel look. Jag brukar köra på en ljusrosa skugga över hela ögonlocket och sedan i globlinjen  brukar jag lägga en ögonskugga med mörk rosa nyans från Revolutions palett. De blir så himla fint och ser lite oskyldigt ut vilket jag tycker om. Revolutions ögonskuggor har även mycket pigment vilket gör att man inte behöver använda så mycket produkt för att få effekt!

 

Mjuka läppar med Maybelline Baby Lips

Jag har aldrig vart ett stort fan av kladdiga läppglas men tycker att det är viktigt att ha något på läpparna, både för att det är väldigt fint men även för att jag vill återfukta mina läppar. Jag har testat en massa olika och kommit fram till att Baby Lips Peach Kiss är min favorit! Den ger en fin färg - lite åt se beiga/ljusrosa hållet och är lagom kladdigt, det känns som att läpparna suger åt sig läppbalsamet ordentligt!


Avsluta med din favoritmascara och du har en naturlig sminkning som framhäver dina bästa ansiktsdrag - på nolltid!


Välkommen till Luxplus