Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
dkny Be Delicious Fresh Blossom emma watson, Britney Spears Fantasy taylor swift

Dofta som de kända!

Av Lonni Sandbjerg
Du kommer kanske inte direkt likna din idol på pricken, men nu har du i varje fall möjlighet att dofta lika gott som de kända.

Jag har gjort lite research kring stjärnors favoritdofter, och har hittat fram till två kändisars älsklingsparfymer som du själv enkelt kan få hem till din parfymsamling.Emma Watsons favoritparfym

Emma Watson som främst är känd för sin roll som Hermione Granger i de populära Harry Potter-filmerna och som är hot hot HOT för ögonblicket, har uttalat att hon är helt förälskad i parfymen DKNY Be Delicious Fresh Blossom.

Donna Karan presenterade denna feminina damparfym under våren 2009 och det är en parfym som har en lätt och luftig arom med en blandning av grapefrukt, rosor och jasmin som vill påminna dig om vårens friska nyanser och nyutslagna blommor och äppelträd. Taylor Swifts favoritparfym

Sångfågeln Taylor Swift dominerar popen medan hon doftar Britney Spears Fantasy.

Den söta doften i den fina rosa parfymflaskan från Britney Spears passar bra till hennes milda och söta stil. De två vackra blondinerna påminner också på många sätt om varandra med deras sexiga, men oskyldiga look och deras många populära hits.

Parfymen Fantasy är den andra parfymen som Britney Spears har släppt och doften blev lanserad 2005. Fantasyparfymen har en väldigt sensuell arom. Doften öppnar upp med en mix av söta frukter som t. ex. kärleksfrukten litchi, gyllene kvitten och kiwi. Mellandoftnoterna består av jasmin och vit choklad och en bas som avslutar med dofter av violrotsolja och mysk.


Välkommen till Luxplus