opi gold shatter, opi nagellack billigt, opi shatter, krackelerat nagellack

Cool nagellackseffekt med Gold Shatter

Av Lonni Sandbjerg
Testa makeupartistens enkla tips och få läckert krackelerade naglar på bara ett par minuter.

Hejsan alla!


Jag har testat två nagellack från OPI som tillsammans ger en superhäftig effekt på naglarna. Jag har använt mig av:


OPI First Date At Golden Gate
Ett vackert, klassiskt rött nagellack som alltid har sin plats i nagellackssamlingen.


OPI Gold Shatter
Ett hållbart och häftigt guldlack som skapar en krackelerad effekt helt av sig själv. Kort tid efter att du målat naglarna “spricker” det så man kan se det nagellack du har under.


Jag kombinerade dessa två färger till en annorlunda nagellook som utstrålar massor av GLAM! Jag menar, vad är mer glammigt än rött och guld? :) 


Krackelerade naglar - så gjorde jag

Helt enkelt: Först applicerade jag ett lager av det röda lacket från OPI som grundfärg. När underlacket torkat applicerade jag guldlacket Gold Shatter. Det är viktigt att ha på i ett rätt tjockt lager för att få ut mest möjliga av den spruckna effekten.
Efterhand som Gold Shatter-lacket torkar kan man se hur det spricker upp och det röda lacket under syns och gör den röd-guldiga glamlooken komplett! Easy-peasy!


Många guldkorn i OPIs Shatter-serie

Gold Shatter är bara ett av många lack från OPIs Shatter-serie. Gemensamt har de allihop den “magiska” förmågan att skapa en krackelerad effekt, helt utan någon särskild teknik eller redskap. Med ordet “shatter” menas förstås att nagellacket “går sönder, splittras eller spricker”. Bland Shatter-seriens andra färger finns bl. a. svart, silver, mörkblått och rosa, så du kan skapa flera olika galna nageldesigner.

Jag tycker generellt att OPIs nagellack har en bra kvalitet. De torkar snabbt och de håller länge. De är också mycket pigmenterade så du behöver inte måla lager på lager för att få en bra täckande färg.Snabbfakta om OPI

Visste du att OPI, som står för Odontorium Products Inc startade med att sälja utrustning till tandläkare? Lite kul med tanke på att OPI idag är berömda för sina nagellack, och i synnerhet de roliga, kreativa namnen på nagellacken.

OPI har genom åren fått flera heta stjärnor med på banan. 2010 var Justin Bieber en av de första stjärnorna som utkom med en kollektion under OPIs namn, nämligen “One less lonely girl”. Vidare har även Katy Perry en OPI-kollektion med fem olika färger, alla uppkallade efter låttitlar på hennes hits. Det går alltså fint att lacka ur med till exempel “Teenage Dream” eller “Last Friday Night”.
Listan på celebrititeter som har samarbetat med OPI innefattar bland annat Mariah Carey, Nicki Minaj, Serena Williams, Gwen Stefani, Selena Gomez med fler.

Så tjejer, kasta er ut i det och gå color amok med OPI! :)


Välkommen till Luxplus