Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Smink från Revolution, W7, Sleek Makeup, Freedom Makeup & Barry M

Billigt smink som är bra - en guide

Av Camilla Johnsen
Våra bästsäljande sminkmärken är också några av våra billigaste; makeup behöver nämligen inte vara dyrt för att vara bra! Det finns pengar att spara!

Att bygga upp en bra sminksamling kan vara en dyr historia. Här hos Luxplus har vi dock otroligt mycket bra och billigt smink som inte kostar skjortan – i vårt utbud finns bra smink för så lite som 5 kronor! Jag har valt ut fem olika billiga sminkmärken, vilka utöver sina låga priser och höga kvalitet även har gemensamt att de är från England, där de är otroligt populära. Vi kan se att även ni börjar få upp ögonen för dessa märken, då de är bland våra bästsäljande sminkmärken. Det har vi inte svårt att förstå eftersom de ÄR otroligt läckra.

Man får mycket för pengarna från märken som Sleek Makeup, Barry M, Revolution Makeup, W7 och vårt nyaste plånboksvänliga alternativ Freedom Makeup. När du har läst denna guide kommer du garanterat ha hittat ett par nya, billiga favoritprodukter.Billigt smink från Sleek Makeup och Barry M

Sleek Makeup är ett tydligt tecken på att smink kan vara både bra och billigt. Det är särskilt Sleeks ögonskuggspaletter som har banat väg för deras stora framgångar. Sleeks ögonskuggor är både lätta att arbeta med och otroligt pigmenterade. Dessutom finns paletterna i oändliga färgvariationer- och kombinationer som hos Luxplus kostar från så lite som 45 kr – oh yes!

Sleek gör även foundation som med sin tunna och lättarbetade konsistens är riktigt bra. Sleeks foundations har en mediumhög täckning, så om du behöver täcka mycket rekommenderar jag att du kompletterar med en concealer.

Barry M är ett av de största och mest kända sminkmärkena i London, och vi är därför riktigt glada över att kunna erbjuda Barry M i Sverige. Några av våra storsäljare bland Barry M-produkterna i vårt sortiment är deras nagellack. I synnerhet är deras “Gelly Nail Paint” riktigt populära, vilket är en kombination av vanligt nagellack och gellack som torkar när du stryker på top coat. Barry M Gelly Nail Paint kostar från så lite som 29 kr hos oss. En annan Barry M-produkt värd att nämna är ett av deras läppstift som gör något jag aldrig tidigare hört om – vid första anblick är det nämligen HELT grönt, för att sedan bli rödaktigt när du stryker på det på läpparna. Det ser dock olika ut från person till person, eftersom färgen reagerar på pigmenteringen i användarens egna läppar. Du får därmed din helt egen färg på läpparna. Detta läppstift är helt klart värt att prova. Det har en riktigt bra hållbarhet och kostar bara 49 kronor.Billigt smink från Revolution och W7

Revolution Makeup är ett nytt sminkmärke från London som också har specialiserat sig på billiga sminkprodukter som alla ska kunna ha råd att köpa. Deras mål är att revolutionera makeupmarknaden och sättet vi använder och köper smink på. Istället för att begränsa sig till en sminkprodukt möjliggör Revolution Makeup att shoppa loss bland vackra ögonskuggor, ögonskuggspaletter, läppstift och mycket mer. Deras läppstift kostar från så lite som 9 kr hos oss, vilket gör att du kan ha ett till varje veckodag, månad eller vad din budget nu tillåter. Lägg märke till designen på dessa läppstift som är helt otroligt läcker! Den är enkel och stilren, och man låter därför gärna läppstiften ligga framme därhemma!

Revolution Makeup har redan tagit London med storm, och nu är det vår tur att hänföras. Bjud in Revolution till din vardag, och låt endast fantasin sätta gränserna.

W7 grundades i London 2002 av två unga, ambitiösa män. Idag består W7 av över 500 olika sminkprodukter, och märket har blivit särskilt populärt på grund av sina låga priser. Vi på Luxplus har blivit helt sålda på W7:s ögonskuggspaletter som finns i olika storlekar och som har ett härligt, rått uttryck.

W7:s sortiment sträcker sig brett från eyeliner, contouring, mascara och ögonbrynskit till concealer och bronzer. W7 har även tagit fram sitt svar på den omåttligt populära beautyblendern, nämligen deras Power Puff. Den kostar bara 29 kronor och blendar in foundation, concealer och så vidare i huden med ett alldeles perfekt resultat. Jag tycker den är bra, men ska låta dig avgöra om du tycker att det är skillnad på Power Puff och beautyblender.Nytt billigt sminkmärke - Freedom Makeup

Freedom Makeup överraskade oss positivt redan när vi packade upp den första leveransen – maken till läcker design behöver man leta länge efter. Stilrent, klassiskt och bara mums. Deras sortiment riktar sig till makeupartister, såväl professionella som oss som mest bara leker med det.

Jag har särskilt fastnat för deras highlighters som finns i många olika alldeles fantastiska färger. Freedom Makeups highlighters ger dig precis den lyster du behöver såhär under vintern.

Du kanske tycker att de billiga sminkmärken jag tagit upp liknar märken du tidigare sett. Detta kan mycket väl stämma, eftersom de alla har gemensamt att de hämtat inspiration från kändare och dyrare märken, men fokuserat på utvecklingsmetoder som ger dig som konsument riktigt bra smink för en spottstyver.

Jag hoppas att du genom denna artikel fått inspiration till att prova en massa nytt smink som inte kostar skjortan, så att du kan låta varje dag vara en makeupfest!


Välkommen till Luxplus