Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BARRY M.

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BARRY M.

Barry M.

Barry M är ett mycket populärt brittiskt märke som sedan grundandet 1082 lyckats uppnå en kultstatus på den brittiska marknaden. Märket skapades av en man vid namn Barry Mero och bär en stor stolthet i att vara ett äkta brittiskt märke i alla led. Smink från Barry M är känt för sina utstickande nyanser i alla regnbågens färger, oavsett om det är nagellack, läppglans, ögonskugga, läppstift eller någon av deras många andra produkter. Barry M blev vida känt redan på 80-talet med billigt smink som passade till tidens färgstarka mode och vilda makeuptrender, och du kan fortfarande se dessa färgrika tendenser i deras produkter idag. Tycker du om färgstark makeup är det helt enkelt produkter från Barry M du ska ha.

Billig makeup och smink från Barry M

Förutom ett rikt utbud vad gäller färger är en av huvudfaktorerna till framgångssagan Barry M deras kompletta sortiment inom billig makeup, vilket möjliggör för fler att kunna använda deras produkter. Om du aldrig tidigare har provat smink från Barry M är det på tiden att du gör det. Du kommer snabbt upptäcka nya favoriter som du inte kommer vilja vara utan, och som borde finnas i varje sminkväska. Här hos Luxplus hittar du bland annat färgglatt smink från Barry M i nyanser som går utanför det traditionella, exempelvis ögonskugga i neonfärger, nagellack i chockrosa och nästan skrikande högpigmenterat puder.

Barry M - billigt smink till lekfulla entusiaster

Barry M vill vara ett prisvärt märke med högkvalitativt men billigt smink och de riktar sig främst till lekfulla sminkentusiaster som vill och vågar experimentera med sin makeuplook. Barry M är ett riktigt kultmärke i England med tusentals beundrare, och de har blivit kallade det mest färgstarka märket inom makeup. De tonar inte på något sätt ned faktumet att de är ett roligt och äventyrligt märke. Vi är därför väldigt glada att kunna introducera billig makeup från Barry M även till svenska kunder som vill ta del av det stora utsökta sortimentet.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus