Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Get the look - Hailey Bieber Glazed Donut Nails đŸ©

Get the look - Hailey Bieber Glazed Donut Nails đŸ©

Av Camilla Svensson
Är du ocksĂ„ galen i Hailey Biebers Glazed Donut Nails? Följ dessa 4 steg för att fĂ„ internets mest eftertraktade manikyr hemma.

Det Àr ingen tvekan om att Hailey Bieber Àr den ultimata IT girl och en stor inspiration för mÄnga. Till exempel hennes Coachella-look som gick viralt pÄ TikTok, Instagram och andra plattformar, dÀr flera profiler har kopierat och re-stylat looken. Eller hennes clean makeup-look som ocksÄ har tagit vÀrlden med storm.

PÄ senaste har en video om Hailey Biebers naglar fÄtt mycket uppmÀrksamhet. Hailey Biebers Glazed Donut Nails Àr den hetaste nageltrenden genom tiderna! I denna artikel guidar vi dig om hur du sjÀlv kan fÄ till de trendiga glazed donut naglarna.

Varför heter det "glazed donut"?

Namnet glazed donut har uppstĂ„tt just för att naglarna har en vacker glans likt en donut doppad i glasyr. Hailey Bieber har tidigare sagt att hemligheten bakom hennes felfria hud Ă€r fukt, fukt och mer fukt. Faktum Ă€r att hon inte gĂ„r och lĂ€gger sig förrĂ€n hennes ansikte ser ut som en “glazed donut”, citat, Hailey Bieber.

Guide: Hailey Bieber Glazed Donut Nails

Till Hailey Bieber’s glazed donut nails anvĂ€nds schellack, den typ av lack som bara torkar med hjĂ€lp av en LED-lampa, men man skulle i princip Ă€ven kunna kopiera looken med vanliga nagellack ocksĂ„. LĂ€s vidare, sĂ„ guidar vi dig om hur!

SÄ hÀr gör du:

1. Förbered naglarna

Först och frĂ€mst Ă€r det viktigt att dina naglar Ă€r rena och frĂ€scha. AnvĂ€nd en nagellacksborttagning för att ta bort gamla nagellackrester, fett och smuts frĂ„n naglarna. Se Ă€ven till att klippa och fila dina naglar i önskad nagelform. Vill du toppa din manikyr med lösnaglar sĂ„ hittar du ett stort utbud av dem – hĂ€r.

Hitta billig nagellackborttagning med aceton och utan aceton – hĂ€r.

2. Börja din manikyr med ett baslack

NÀr dina naglar Àr helt rena och filade till önskad nagelform Àr det dags för base coat. Ett base coat Àr ett skyddande baslack som fyller ut smÄ spÄr i nageln. Det ger ett resultat av slÀta och vackra naglar. Ditt baslack skyddar Àven dina naglar frÄn missfÀrgning, om du t.ex. anvÀnder nagellack i en stark fÀrg.

Till exempel Àr Essie Smooth-e Base Coat ett superbra baslack, som slÀtar ut ojÀmna naglar och ger en mjukare look till din manikyr. Om du redan har tunna och sköra naglar sÄ Àr Essie Smooth-e Base Coat ett bra val, eftersom det innehÄller biotin som hjÀlper till att stÀrka svaga och sköra naglar.

3. PĂ„ med nagellacket!

Nu nĂ€r ditt base coat har torkat Ă€r det dags för det roliga - att vĂ€lja en nagellacksfĂ€rg! Vi rekommenderar OPI Infinite Shine Bubble Bath – det har den perfekta rosa fĂ€rgen som ger en naturlig och ren nagellook. OPI Infinite Shine Bubble Bath appliceras som ett traditionellt nagellack, men ger en imponerande gelliknande look med en spegelblank yta – helt utan anvĂ€ndning av LED-lampa!

Du kan hitta alla de aktuella nagellack – hĂ€r.

4. LĂ€gg till The Glazed Effect

NÀr ditt nagellack Àr torrt ska silverskimmer borstas över naglarna för att fÄ till den dÀr "glazed effekten". Detta kan i princip göras med hjÀlp av en lös ögonskugga, som ska borstas över naglarna, och fÀstas med ett klart topplack som det sista steg.

Du kan Ă€ven anvĂ€nda ett nagellack med skimmer- eller pĂ€rlemoreffekt, för att fĂ„ till den "glazed look". Vi rekommenderar nagellack som Technic Nail Polish Bling-A-Ling eller Essie 277 Pure Pearlfection LuxeEffect. Avsluta din manikyr med ett topplack. Om du inte redan har en topplack sĂ„ kan du hitta ett billigt - hĂ€r. Voila! – SĂ„ har du internets mest eftertraktade manikyr!

Pssst
. Glöm inte att hashtagga #luxplusdk pĂ„ Instagram sĂ„ att vi kan följa med i era fina Luxplus-styles!

VĂ€lkommen till Luxplus