Get the look - Hailey Bieber Glazed Donut Nails

Av Wilma Olsson
Är du också galen i Hailey Biebers Glazed Donut Nails? Följ dessa 4 steg för att få internets mest eftertraktade manikyr hemma.
Get the look - Hailey Bieber Glazed Donut Nails

Det är ingen tvekan om att Hailey Bieber är den ultimata IT girl och en stor inspiration för många. Till exempel hennes Coachella-look som gick viralt på TikTok, Instagram och andra plattformar, där flera profiler har kopierat och re-stylat looken. Eller hennes clean makeup-look som också har tagit världen med storm.


På senaste har en video om Hailey Biebers naglar fått mycket uppmärksamhet. Hailey Biebers Glazed Donut Nails är den hetaste nageltrenden genom tiderna! I denna artikel guidar vi dig om hur du själv kan få till de trendiga glazed donut naglarna.


Varför heter det "glazed donut"?

Namnet glazed donut har uppstått just för att naglarna har en vacker glans likt en donut doppad i glasyr. Hailey Bieber har tidigare sagt att hemligheten bakom hennes felfria hud är fukt, fukt och mer fukt. Faktum är att hon inte går och lägger sig förrän hennes ansikte ser ut som en “glazed donut”, citat, Hailey Bieber.


Guide: Hailey Bieber Glazed Donut Nails

Till Hailey Bieber’s glazed donut nails används schellack, den typ av lack som bara torkar med hjälp av en LED-lampa, men man skulle i princip även kunna kopiera looken med vanliga nagellack också. Läs vidare, så guidar vi dig om hur!


Så här gör du:


1. Förbered naglarna

Först och främst är det viktigt att dina naglar är rena och fräscha. Använd en nagellacksborttagning för att ta bort gamla nagellackrester, fett och smuts från naglarna. Se även till att klippa och fila dina naglar i önskad nagelform. Vill du toppa din manikyr med lösnaglar så hittar du ett stort utbud av dem – här.


Hitta billig nagellackborttagning med aceton och utan aceton – här.
2. Börja din manikyr med ett baslack

När dina naglar är helt rena och filade till önskad nagelform är det dags för base coat. Ett base coat är ett skyddande baslack som fyller ut små spår i nageln. Det ger ett resultat av släta och vackra naglar. Ditt baslack skyddar även dina naglar från missfärgning, om du t.ex. använder nagellack i en stark färg.

Till exempel är Essie Smooth-e Base Coat ett superbra baslack, som slätar ut ojämna naglar och ger en mjukare look till din manikyr. Om du redan har tunna och sköra naglar så är Essie Smooth-e Base Coat ett bra val, eftersom det innehåller biotin som hjälper till att stärka svaga och sköra naglar.

3. På med nagellacket!

Nu när ditt base coat har torkat är det dags för det roliga - att välja en nagellacksfärg! Vi rekommenderar OPI Infinite Shine Bubble Bath – det har den perfekta rosa färgen som ger en naturlig och ren nagellook. OPI Infinite Shine Bubble Bath appliceras som ett traditionellt nagellack, men ger en imponerande gelliknande look med en spegelblank yta – helt utan användning av LED-lampa!


Du kan hitta alla de aktuella nagellack – här.

4. Lägg till The Glazed Effect

När ditt nagellack är torrt ska silverskimmer borstas över naglarna för att få till den där "glazed effekten". Detta kan i princip göras med hjälp av en lös ögonskugga, som ska borstas över naglarna, och fästas med ett klart topplack som det sista steg.


Du kan även använda ett nagellack med skimmer- eller pärlemoreffekt, för att få till den "glazed look". Vi rekommenderar nagellack som Technic Nail Polish Bling-A-Ling eller Essie 277 Pure Pearlfection LuxeEffect. Avsluta din manikyr med ett topplack. Om du inte redan har en topplack så kan du hitta ett billigt - här. Voila! – Så har du internets mest eftertraktade manikyr!


Pssst…. Glöm inte att hashtagga #luxplusdk på Instagram så att vi kan följa med i era fina Luxplus-styles!

Mer från luxmagazine

NAGELLACK I SNYGGA PASTELLFÄRGER

NAGELLACK I SNYGGA PASTELLFÄRGER

Lär dig de enklaste, snabbaste och lyxigaste no-makeup-looksen. Perfekt för dig som gärna vill ha en naturlig look.
Hur lägger man ett perfekt nagellack?

Hur lägger man ett perfekt nagellack?

Vi guidar dig till att lägga ett perfekt nagellack – om du är nybörjare eller redan kan lite kommer du garanterat lära dig något!
Gellack hemma - så gör du

Gellack hemma - så gör du

Läs mer om gellack och hur du använder det hemma, antingen med eller utan lampa. Dessutom tips på hur du gör när du ska ta bort gellack från naglarna.
Välkommen till Luxplus