Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
10 populära sexleksaker till par och singlar - som du ska köpa

10 populära sexleksaker till par och singlar - som du ska köpa

Av Camilla Svensson
Letar du efter sexleksaker som du och din partner kan ta med in i sovrummet? Läs med här och få tips på sexleksaker för par och solokul.

Sexleksaker blomstrar på marknaden! Det kan därför vara riktigt svårt att leta runt bland sexleksaker för kvinnor, sexleksaker för män och för par – i och med att det finns så många! Sexleksaker kan verkligen vara en trevlig, liten lyx i vardagen, som tar din onani eller ditt sexliv med din partner till en ny nivå.

Vi har samlat ett urval av de mest populära  sexleksakerna för män, kvinnor och par. Förhoppningsvis kan du få inspiration och hitta en perfekt matchning för dig – oavsett om du gillar parspel eller solo.

Sexleksaker är inte längre hysch hysch

Idag har sexleksaker blivit en integrerad del av många kvinnors liv, och det visar sig även på sociala medier. Faktum är att flera amerikanska studier visar att försäljningen av sexleksaker ökade dramatiskt när tv-serien Sex and the City dök upp på tv-skärmen 1998. Här stöter vi på sexleksaker flera gånger, och vi introduceras även till de välkända "The Rabbit", som får Charlotte att tvivla på om hon någonsin kommer att njuta av sex med en man igen. Här öppnades idén om att sex inte bara måste vara med en partner, utan att det också är okej att sex är med sig själv. Det var dock inget som det talades särskilt om, till skillnad från nu. För idag är sexleksaker ganska vanliga.


Många har kommit på att sexleksaker är ett underbart tillskott till sexlivet med en partner och sig själva. Och det finns flera anledningar till det! Sexleksaker hjälper till att öka lusten och ge andra orgasmer än vanligt. För vissa kan det till och med ge den första orgasmen någonsin! Så…. Är det inte bara att leta och börja hitta den där sexleksaken som kan bo i ditt nattduksbord?

__________________________________________________

De bästa sexleksakerna för kvinnor

Den klassiska vibratorn

Den klassiska vibratorn är en sexleksak alla kvinnor måste ha – och det finns flera anledningar till det. Det är inte bara enkelt och roligt när du vill uppnå stimulans och orgasm, utan det kan också användas tillsammans med din partner. En vibrator är en produkt som har en eller flera inbyggda motorer som ser till att produkten vibrerar och därmed stimulerar dig.

Vibratorer finns i många olika typer och varianter, men kan generellt delas in i stora och små produkter. De stora vibratorerna är t.ex. Rabbit vibratorn, magic wand och de som ser ut som en dildo men kan vibrera. Det finns också ett hav av små vibratorer. De mest populära är klitorisvibratorer och kulvibratorer, som fokuserar på att stimulera utsidan av könsorganen samt klitoris.

Den ikoniska kaninen "The Rabbit vibrator"

En rabbit vibrator är en sexleksak för kvinnor som aldrig gör dig besviken! Kanske har du redan hört bra saker om det från dina vänner? Rabbit-vibratorn är mest känd från den ikoniska HBO-serien Sex and the City – men den tillhör inte bara seriens värld.

Rabbit vibratorn ger dig trendig teknik, en smakfull design och oförglömliga upplevelser av härlig njutning, eftersom de små vibrerande öronen på vibratorn stimulerar både klitoris och G-punkten. Perfekt för solo kul och parspel. Så du får det bästa av två världar med denna underbara vän. 

Stimulatorer

Om du ännu inte har provat en klitorisstimulator - även kallad 'klitorisvibrator och lufttrycksvibrator', så är du in for a treat! Med denna innovativa sexleksak för kvinnor får du flest orgasmer för pengarna! En klitorisvibrator är en game changer som alla förtjänar att uppleva. Denna sorts sexleksak är utrustad med en speciell Air Pulse-teknologi som stimulerar alla nöjespunkter på en gång när du använder den. Det kommer att förverkliga drömmar om underbara och njutbara klitorisorgasmer.

En klitorisvibrator har ett mjukt munstycke tillverkat av 100% silikon som känns silkeslen mot huden. Munstycket omger klitoris, mjukt och bekvämt. Du kan enkelt växla mellan hastighet och tryckvågsintensitet, vilket ger sug- och tryckimpulser som replikerar känslan av oralsex, samtidigt som den mjuka silikonringen masserar området runt klitoris med olika vibrationsmönster.

__________________________________________________

Fun: Pulsstimulering visade sig vara extra
effektiv för dem som har svårt att få orgasm.

Bäckenbottenkulor

Det finns många goda skäl till varför du bör börja använda bäckenbottenbollar. Bäckenbottenkulor är inte en sexleksak för kvinnor som används för sexuell tillfredsställelse, utan mer en träningsprodukt för din mage. Precis som någon annanstans är det hälsosamt att hålla musklerna i magen raka så att den förblir stark. En stark muskulatur i bäckenbotten kan faktiskt göra dina orgasmer intensivare - win win!

De bästa sexleksakerna för män

Sexleksaker är inte bara för kvinnor. Det finns nästan lika många sexleksaker för män som ger njutbara orgasmer och tar din onaniupplevelse till en helt ny nivå. Det finns penisringar, penisvibratorer, penispumpar och mycket mer. Vi har hittat några av de mest populära alternativen:

Penisring

En penisring som sexleksak för män är alltid en bra idé! Penisringar ger honom inte bara mer uthållighet, utan det tillfredsställer henne också med det vibrerande "huvudet". Själva ringen är tillverkad i ett töjbart material, vilket gör den lätt att ta på och passar de flesta storlekar. Penisringen sveper runt din bästa vän, där den begränsar blodflödet, så att du kommer att uppleva en hårdare och längre erektion - ren win win för båda parter! En penisring kan också enkelt användas ensam.

Onani ägg

En bra sexleksak för män är ett onaniägg. Ett onaniägg gör ditt handjobb mycket bättre och mer intensivt. Här handlar det om maximal njutning. Tricket med ett onaniägg är att det hjälper dig/eller honom att göra ett handjobb betydligt mer njutbart. Ett onaniägg som sexleksak måste testats. Du eller din partner styr ägget för hand. Luta dig tillbaka och njut! 

Penis vibrator

En penisvibrator som sexleksak för män är för de flesta män en allt för okänd onaniprodukt. Penisvibratorer finns i många olika former, funktioner och storlekar, men det vanliga är att produkten vibrerar för att den ska kunna kategoriseras som en penisvibrator. Det finns till och med handsfree-penisvibratorer som gör jobbet åt dig, vilket ger dina händer fria att göra mycket annat. En penisvibrator kan stimulera din penis på helt nya sätt. Gemensamt för dem är att de kan vibrera, men produkterna har många olika vibrationsnivåer och vissa kan även stimulera på andra sätt, t.ex. genom extra vakuum, roterande rörelser och liknande.

De bästa sexleksakerna för par - kärlek i sovrummet

Alltför ofta förknippas sexleksaker med något som endast används av singlar för onani. Detta behöver dock inte vara fallet, och det finns många sexleksaker för par. Sexleksaker för par är ett bra sätt att liva upp ert sexliv och utforska varandras fantasier och önskningar. Just för att sexleksaker ger möjlighet att experimentera och utforska varandra.

Vibrator ägg

Med ett vibratorägg får du en mycket roligare lek. Låt dig inte luras av den lilla, praktiska storleken – äggets stimulerande egenskaper är mycket större än så. Det är en fantastisk sexleksak som du och din partner absolut måste prova. Vibratorägg ger kittlande känslor , roliga och utmanande spel. De kan användas både i sovrummet och i offentliga utrymmen.

Det finns olika äggvibratorer. Vissa ska sättas på och styras på själva ägget, medan andra kommer med fjärrkontroll, som kan vara både trådlösa och trådbundna. Slutligen finns det även de som man styr via en app på telefonen. Kanske fantiserar du redan om de spännande, lockande och utmanande spelen som kan spelas med ett vibratorägg. Ett vibratorägg placeras i kvinnans slida, varefter partnern blir ansvarig för fjärrkontrollen. Din partner kan styra vibrationerna du får, på så sätt kan du se det som ett förspel som du kommer närmare senare.

Glidmedel

Glidmedel kan lätt förbises när det kommer till sex. Ändå kan sex kännas på många sätt, och det kan känns riktigt bra med lite extra glid. Det är viktigt att sex och samlag alltid är en skön upplevelse, och ett glidmedel kan hjälpa till med det. Med den bästa glid eller sexleksaken kan sex vara mycket roligare, mer njutbart och fritt från intimt obehag.

Satisfyer Double Joy Black Partner Vibrator

Ge sovrummet extra krydda som både du och din partner kommer att njuta av med Double Joy Vibrator. Denna vibrator består av två extremt kraftfulla motorer som ger intensiva och stimulerande vibrationer. Vibratorn måste styras upp i kvinnan, där den kommer att stimulera hennes G-punkt inuti, medan den yttre delen av vibratorn smeker hennes klitoris. De intensiva vibrationerna kan även kännas på mannens penis under akten - vilket garanterat kommer att ge stor njutning. Ladda ner gratisappen och njut av oändliga vibrationsmöjligheter!

Massageolja

En massageolja med en underbar arom är helt underskattad. Vi som människor är välsignade med många underbara sinnen, och om du vill ha bra sex, lek med dina sinnen. En mild och sensuell massage och beröring är ett alternativ. Stimulera luktsinnet genom att hälla i varandra i en väldoftande massageolja. Kombinera det med att viska elaka eller söta ord i varandras öron, så att även hörselsinnet väcks.

Sexleksaker som present

Kanske har du redan delat en hel del romantiska gester i form av söta ord och varma kramar till din partner. Kanske dags att prova något nytt och fokusera på erotik? Det kan du göra genom att överraska din partner med en mysig kärleksgåva, som inte innehåller en slips, parfym eller en ny stavmixer, utan istället en alldeles speciell present som kan ge underbar njutning och hetta till ditt gemensamma sexliv långt in i nytt år, nämligen sexleksaker.

Stort utbud av billiga sexleksaker

Sexleksaker är till för alla och här på Luxplus hittar du mycket sådant som snabbt kan bli en favorit, oavsett om du har sex ensam eller tillsammans

Stort utbud av billiga sexleksaker

Sexleksaker är till för alla och här på Luxplus hittar du många av det slag som snabbt kan bli en favorit, oavsett om du har sex ensam eller med din partner. Du hittar flera typer av sexleksaker på denna sida som ökar ditt sensuella välbefinnande. Föredrar du vibratorer, stimulatorer, buttplugs eller något annat så har vi garanterat det i urvalet.

Välkommen till Luxplus