Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

WET 'N WILD

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

WET 'N WILD

Wet 'n Wild

Wet N Wild är ett amerikanskt sminkmärke som är vida känt, inte bara nationellt utan i hela världen och som har vunnit åtskilliga priser. Wet N Wild är ett märke som många unga tjejer vänder sig till när de precis börjat använda smink, inte minst tack vare det ytterst stora utbudet men också för det fördelaktiga priset. De menar själva att 9 av 10 amerikaner känner till märket, och nu är det svenskarnas tur att ta del av det stora sortimentet med billigt smink av hög kvalitet. Luxplus är stolt återförsäljare av Wet N Wild i Sverige.

Wet N Wild testar inte sina produkter på djur, och är känt för att vara ett väldigt säkert sminkmärke att använda med ett mycket lågt, eller inget alls, innehåll av skadliga ämnen. Wet N Wild grundades 1979 och sedan dess har inte bara vissa produkter fått kultstatus, märket har också blivit ett favoritmärke bland många makeupartister och kändisar.

Wet N Wild smink

Wet N Wild har ett brett utbud med allt som behövs för en komplett sminkning. Populära produkter är bland annat Wet N Wild photo focus foundation, Wet N Wild highlighter och Wet N Wild borstar som alla tillhör kategorin billigt smink men som kvalitetsmässigt håller vad de lovar och lite till. Det ska också nämnas att det inte bara utbudet med smink som är stort, från Wet N Wild kan du välja mellan fler än 400 olika nyanser. Wet N Wilds serie med läppennor kallade Wet 'n Wild Color Icon Lipliner Pencil har ett stort gäng anhängare och läppennorna har uppnått kultstatus hos både makeupartister, kändisar och konsumenter då de anses passa alla hudnyanser. Du är varmt välkommen att hitta den nyans som passar just dig här på Luxplus!

Vidare kan sägas att det även uppstått hysteri kring Wet N Wilds svarta eyeliner. Var 20 sekund säljs det en eyeliner från Wet N Wild i USA - det är tre i minuten och 1,5 miljoner per år. Vi rekommenderar att du själv testar och ser om deras kajalpenna lever upp till hypen, vi försöker alltid se till att ha den på lager! Ytterligare en liten kul anekdot är att deras klara topcoat nagellack är den mest sålda produkten i hela skönhetsindustrin.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.