Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

WELLA

Wella

Wella är ett världskänt tyskt företag som producerat populära hårvårdsprodukter sedan 1880. I över 130 år har de levererat innovativa produkter som gjort det möjligt för frisörer och hårstylister att utforska och utveckla sin kreativitet. Wellas historia börjar redan på 1800-talet med frisören Franz Strohers passion och visioner för hårfrisering och hårvård.

Wella har genom sin långa erfarenhet blivit experter på hårvård, och deras produkter säljs nu till såväl professionella frisörer och stylister som till privatkonsumenter världen över. Wella började sin verksamhet med att producera tyll till perukmakare. Franz Stroher uppfann i samband med det en särskild teknik inom perukmakeri som gör att hårbotten kan andas. I takt med att peruker blev mindre och mindre moderiktigt började Wella producera produkter för permanentning, vilket blev startskottet för de Wella-produkter vi så väl känner till idag.

Wella-produkter

Det var faktiskt först på 1960-talet Wella började producera hårvårdsprodukter och stylingprodukter som frisörer fick lov att sälja till sina kunder för att kunna styla håret hemma. Det dröjde sedan till 70-talet innan Wella-produkter började synas i butikshyllorna. Ytterligare en tid efter det lanserades de första Wella-produkterna till män.

Idag säljs Wellas produkter i över 150 länder världen över, och de är indelade i tre olika serier – Wella Professional, Wella Consumer och Wella Cosmetics and Fragrances. Wella Professional är en serie hårprodukter som enbart säljs till salonger och professionella.

Wella-schampo

För privatkonsumenter är Wella kanske mest kända för sina schampon som finns i alla möjliga varianter. Wellas schampon är utvecklade av några av världens mest kunniga experter, och därför finns de i många olika varianter med egna unika egenskaper. Oavsett vilken hårtyp du har finns det garanterat ett Wella-schampo som uppfyller dina behov. För optimalt resultat och bäst upplevelse rekommenderar vi att du använder ett Wella-balsam från samma serie som ditt Wella-schampo.

Wella hårspray och andra stylingprodukter

På Luxplus.se hittar du förutom Wellas hårvårdsprodukter givetvis även ett stort utbud av stylingprodukter, såsom Wella hårspray, hårvax och hårgelé. Även stylingprodukterna är utvecklade av några av världens främsta experter på området, så du kan alltid lita på att uppnå bästa möjliga stylingresultat med stylingprodukter från Wella.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.