Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

UNIKALK

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

UNIKALK

UniKalk

UniKalk är en serie kalciumprodukter för dig som inte får i dig tillräckligt med kalcium. Benen i din kropp ska kunna bära dig genom hela livet, och det är därför viktigt att ta hand om din skeletthälsa. Kalcium är en av de viktigaste byggstenarna för ett sunt skelett. För en god skeletthälsa utan risk för besvär såsom benskörhet rekommenderas att man motionerar regelbundet och dagligen får ordentligt med solljus och får i sig rikligt med mjölkprodukter, fet fisk och gröna grönsaker genom sin kost. Om du tillhör de som inte uppfyller detta är ett av UniKalks kalciumtillskott ett riktigt bra komplement till din kost.

UniKalk kalciumtillskott

UniKalk kalciumtillskott innehåller de allra bästa råvarorna för att din kropp ska få tillräckligt med kalcium. Kvaliteten i det kalcium du får i dig är också avgörande – kalk är nämligen inte bara kalk. Genom att välja UniKalk vet du att du får kalciumtillskott av högsta kvalitet, både vad gäller råvaror och framställningsmetod.

UniKalk är en bred serie kalciumprodukter för alla behov hos alla typer av människor, oavsett ålder, kost och motionsutövande. Läs om de olika kalciumtillskotten från UniKalk här på sidan och hitta den produkt som passar just dina behov bäst.

UniKalk innehåller D-vitamin och K2-vitamin

UniKalk gör allt för att deras produkter ska främja en god skeletthälsa. Därför innehåller UniKalk kalciumtillskott inte bara kalcium, utan även D-vitamin och K2-vitamin. D-vitamin är viktigt för att kroppen ska kunna uppta kalciumet du får i dig optimalt. En stor del av det D-vitamin vi människor får i oss kommer från solens UVB-strålar – och dessa får vi inte så mycket av under perioden november-mars. Därför är det extra viktigt att du får i dig tillräckligt med D-vitamin under vintern, och det har UniKalk givetvis tänkt på.

Medan kalcium och D-vitamin stärker ditt skelett hjälper K2-vitamin kroppen att upprätthålla styrkan. Därför är en kombination av kalcium, D-vitamin och K2-vitamin det perfekta receptet för ett stärkt och välvårdat skelett.

Billigt kalciumtillskott från UniKalk

Här på Luxplus hittar du billigt kalciumtillskott från UniKalk, så att du kan lägga dina pengar på roligare saker – pengar ska inte behöva vara ett hinder för ett friskt skelett som håller sig starkt under hela livet.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.